/Oostenrijk/Stiermarken/Sankt Peter am Kammersberg

Sankt Peter am Kammersberg

Sankt Peter am Kammersberg

Jammer van de regen!
Door Miranda op 29-07-2023

Tent gehuurd. De inventaris was heel compleet. De tent was helaas niet waterdicht. Het water liep er van buiten zo in (nu was het ook elke dag slecht weer, dat helpt niet mee). Samen met de hostessen van Rent a tent (die helemaal top waren) bedacht een aantal vlonders onder de tent te leggen. Dit hielp enigszins. Het zou veel beter zijn de tenten op vlonders te zetten. Het was 's nachts heel koud. Wederom via Rent a tent enkele dekbedden ontvangen, waarna we heerlijk warm hebben kunnen slapen. Het was onze eigen fout deze niet mee te hebben genomen, maar dit is super opgelost. De camping is meer een camping van mobil homes, er is maar weinig ruimte voor tenten. Veel te doen in de omgeving, dus we hebben ons wel goed vermaakt! Tip voor de camping, plaats meer lantaarnpalen. Het was stikdonker 's nachts

Klein dorp met mooi zwembad.
Door Plattel op 03-08-2018

Klein dorpje met een mooi zwembad.Veel te zien en doen in de omgeving.

Leuk dorpje, maar verder niet veel te beleven.
Door Klein dorpje zoals zoveel in Oostenrijk op 21-08-2017

Het ziet er gezellig uit, net als veel dorpjes in Oostenrijk. Maar er zijn weinig voorzieningen. Er is een kleine Spar supermarkt, een café, een kerkje en dan heb je het meeste wel gehad.

klein plaatsje
Door Astrid op 04-09-2015

St. Peter is een klein plaatsje. Het heeft 2 supermarkten met een klein assortiment. Zoek je een grote supermarkt dan moet je ca. 15 km verderop naar Murau gaan. Daar zitten 3 grote bij elkaar. Het is wel een mooi uitgangspunt om wandelingen te maken en dagjes uit te plannen.

Tolle Umgebung sonst nix
Door Steferl op 04-09-2015

Natur pur.Erholsam ruhig.Für ältere Leute super

Rustig, authentiek dorpje
Door Familie op 08-08-2015

Leuke dorpje. Alleen jammer dat er weinig restaurants (met terras zijn) en geen winkeltjes.