Laagste prijsgarantie

Dörfl 273, A-8952

Im dorfl

8.5FantastischScore uit 2 reviews

Ruimte

Heerlijke plek voor een mooie gezinsvakantie
Door Sanne op 29-12-2013

We hebben genoten in Im Dorfl. Huisje is heel sfeervol en je kijkt meteen op de Grimming uit. Aan de rand van kleine camping. Je kan heerlijk eten in het sfeervolle restaurantje. Ze organiseren ook een bbq. De zwemvijfer vlakbij de huisjes geeft heerlijke verkoeling(wel koud!!) Voor de kindjes zijn waterschoentjes wel aan te raden vanwege de steentjes. Ideaal was ook het grote veld waar de kids heerlijk kunnen spelen, evenals het speeltuintje. De omgeving is prachtig, volop wandelmogelijkheden waaronder het beklimmen van de Grimming (2350m). Wat betreft het huisje: wij verbleven er met twee stellen met beiden een kind. Dat was wel wat krapjes maar te doen. De badkamer is erg luxe met een heerlijk bad. Alles helemaal in sfeervol hout en netjes. Nadeel vonden wij de kleine keuken waar het wel een uitdaging was om voor 6 personen de koken. Kinderbedje werd geregeld en was ook prima, kinderstoel raden we aan om zelf mee te nemen.
Ligging is mooi maar wel dichtbij een 80kmweg met auto's.

Gemütlicher Urlaub in herrlicher Umgebung!
Door Gerold Bauer op 03-11-2013

Die Anlage "Im Dörfl anno 1873" sind nach altem Stil gebaute Hütten. Die Selbstversorgerhütten sind gemütlich rustikal eingerichtet, mit Küche Bad und Wohnstube mit TV. Ein uriges Wirtshaus und ein biologisch selbstreinigendes Schwimmbad und auch ein kleiner Campingplatz sind Bestandteil vom "Dörfl". Die traumhafte Umgebung des Ennstales lädt zum Wandern Radfahren oder einfach nur zum Erholen ein.