Lukasmayr
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Hotel Gut Wenghof, een mooi hotel in een gebied met alleen hotels en pensions. Erg mooi gelegen tussen de bergen. Als gast mag je gratis gebruik maken van de gondel aan de overzijde van de weg. Er zijn geen winkels zodat je lekker rond kan struinen. Voor oudere stellen of zonder kinderen is dit hotel niet erg prettig om vakantie te vieren. Wel een heel goed hotel voor ouders met kleine kinderen, want daar zijn zij op uitgerust. Erg veilig voor op het plein waar de kinderen zich vermaken met elkaar. Het eten is erg goed te noemen met een vriendelijke sfeer en de kamers ook goed schoon en ruim. Nogmaals voor ouderen en mensen zonder kinderen is dit hotel niet aan te bevelen. En als je wat wilt zien is Salzburg en ST Jozef in Pongau wel te doen qua winkels. Mijn broer en ik waren hier op 19 juni gearriveerd en na vier dagen hadden het wij wel gezien.
Zeer gericht naar families en jonge kinderen enorm veel te doen in het hotel voor de kinderen top. Zelf zou ik dit hotel niet aanbevelen als je op reis gaat zonder kinderen en zeer klein skigebied. De kinderen hebben de tijd van hun leven gehad. Wel super vriendelijk personeel. Een hele leuke vakantie beleefd
Gut Wenghiof is een hiotel vooral gericht op kinderen. Mooie omgeving waar veel te zien en te doen is. Kamers werden uitstekend schoon gemaakt. Erg Duits gericht. Tijdens ons verblijf waren er 3 Nederlandse kinderen. Helaas weinig speelkameraadjes, want onze ervaring is dat veel Duitse kinderen niet snel met vreemde anderstalige kinderen spelen. Personeel erg vriendelijk en de pizzabakker bakt bijna de hele dag heerlijke pizza's. Animatie ook alleen Duits.
Onze allereerste keer hier. Dik tevreden. Mooie kamers, schoon, goed eten, goede service, vriendelijk personeel. Het is all inclusive, perfect in orde. Wij als volwassenen en de kids ook hebben genoten hier van een heerlijke vakantie. Prima vermaakt! Hebben mensen gesproken en velen komen steeds elk jaar weer terug.
Wij logeerde in het bijgebouw dat wel verouderd was maar we hadden er alles wat er nodig was. Alleen jammer dat je het terras moest delen met nog 2 kamers. Goed eten maar niet echt gevarieerd.Wij als koppel van allebei in de 50 vonden het druk. Heel veel kinderen en dus ook s morgens geen wekker nodig. Ook in het restaurant heel veel huilende kinderen. Dus echt tot rust kon je er niet komen. Mooi zwembad en vooral heel veel speelgoed voor de kinderen. Heel de dag lekkere pizza en drinken was ook altijd gewoon te nemen tot 22u.Jammer als je een lunchpakket vroeg dat je er 2,5 euro voor moest betalen terwijl je een all in had geboekt. Lunchpakket stelde niet veel voor.2broodjes waar 3 verschillende soorten worst tussen lagen...een kinderdrankje...appeltje en een snoepreepje. De animatie s avonds was op de kinderen afgestemd. Dus voor ons niet meer maar een aanrader voor gezinnen met jonge kinderen.
Kindvriendelijk | Beschikbaar |
Totaal aantal kamers | 100 |