Der Schütthof

We hebben de beste aanbieders voor Der Schütthof voor je op een rij gezet:
Der Schütthof
Een echte tegenvaller. Ligging goed. Service en eten erg slecht. Kamer vies. Bij aankomst bleek de berekende prijs € 500,00 hoger dan de prijs in de folder op de kamer. Bij navraag werd er narrig gereageerd en kon er niets geregeld worden. Touroperator heeft bij terugkomst veel moeite gedaan dit op te lossen en is daarin geslaagd. Lof voor touroperator. In dit hotel ziet men ons nooit meer.
Zell am See is een geweldige wintersportplaats! Een groot geschakeld skigebied met Kaprun, en je kunt als beginner en gevorderde heerlijk skiën. Heel kindvriendelijk. Hotel Der Schutthof heeft alles wat je kan wensen, vlakbij de liftjes, vlakbij de winkels en een prima persoonlijke service! Het eten is heel lekker en de kamer is schoon en comfortabel. Ook het sauna gedeelte stelt niet teleur. Ik zou hier zo willen terugkomen! Het was een geweldige vakantie in een geweldig hotel, en de verhouding prijs-kwaliteit is meer dan goed. Geen minpuntje gevonden, en ik raad iedereen aan om dit hotel te boeken. Nou ja iedereen... laat maar 1 kamer vrij, want we komen hier zeker terug! Ook zomers zal het hier heerlijk zijn want wat is er mooier dan heerlijk wandelen of fietsen in de schitterende natuur, en om vervolgens terug in het hotel verwend te worden? En dit hotel was ook nog eens goed bereikbaar met de auto en de trein, dus gaan!!!
Lang verwacht, stil gezwegen, nooit gedacht toch gekregen! Heel lang naar deze vakantie uitgekeken samen met mijn nicht; weersomstandigheden werden steeds slechter, teveel sneeuw, lawinegevaar, spooromleiding enz. 2 dagen voor ons vertrek klaarde alles ineens op....vlucht was zo smooth als maar zijn kon; resterende 2 uur met de trein vanaf Salzburg naar Zell am See was door een sprookjesachtig landschap. Een warm welkom bij Hotel Schutthof, uitgebreide informatie over hotel en omgeving. De eenpersoonskamer had alles wat je nodig had met een geweldig uitzicht op de piste. Avondeten en ontbijt was erg lekker en voldoende keus, er was zelfs - voor een 3 sterren hotel - na 15.00 uur in de gezellige bar (heerlijke zalmkleurige rosé!) een Jausern buffetje. Personeel was ook erg vriendelijk. Alles klopte ....geweldige sneeuw, heerlijke pistes voor beginners/half gevorderden, geen wachttijden....nooit zo leuk verwacht!

Der Schütthof
Heel goed hotel! Vlakbij de skilift Areitbahn 2 en de skilbus naar Kaprun, goede kamers en vooral heel lekker eten. Je verblijft hier meestal op basis van halfpension en het eten is echt heel goed verzorgd. Uitgebreid ontbijt met allerlei verse broodjes, fruit en warme gerechten. Het diner is om de dag een budget of uitgeserveerd en een mix van Oostenrijks en Internationaal. Zou hier zeker nog een keer heen gaan!
Gezellig hotel gelegen in de buitenwijk van Zell am See. Wil je de drukte opzoeken dan moet je naar het nabij gelegen Zell am See. Dit is makkelijk toegankelijk met bus (660) en op de vlakbij gelegen halte schuin tegenover t.o.v. het hotel stopt één maal per uur een boemeltje. Zell am See ligt een halte verderop, het ritje duurt nog geen vijf minuten. Te voet (deels) langs het meer kan ook, dit duurt ongeveer 15 minuten. Als je aan de receptie vraagt naar de gratis sommercard, krijg je korting op bus en boemeltje tevens gratis toegang tot de Schmittenhohe kabelbaan. Barman/ober Rudolph op het buitenterras attendeerde ons hierop.
Dit hôtel is echt geen aanrader, wij boekten er de all informule maar dit hoeft je niet te doen want heel veel dranken zitten er niet bij zelfs echt mineraalwater niet, alleen kraanwater en cappuccino ook niet, koffie of thee moest je zelf halen en zelfs 5 minuten voor 21.00 uur halen ze alles weg want de all in formule is maar tot 21.00 uur. He tetne is ook niet te eten, heel vettig, grote hompen vlees in een warmhoud terrine gegooid zonder saus, slecht bijgevuld, als je rond 20.00 uur ging eten was al veel weg, en de bediening was ook zeer bot en onvriendelijk. Eigenlijk nog nooit meegemaakt in Oostenrijk.De ligging was wel positief van het hotel en de welness was geweldig dat zijn de pluspunten maar voor ons nooit meer dit hotel, prijs kwaliteit verhouding echt veel te duur.
Soort hotel
Gezinsvriendelijk hotel | Beschikbaar |