Residence Kristall by VAYA
Liften
Minibar
Totaal aantal kamers: 75
Residence Kristall by VAYA
heerlijk en mooi appartementencomplex we hadden met ze 2e het appartement nr 16 op de bovenste etage het is heel ruim en met alle gemakken voorzien onder het complex heb je een pareergarage waar je tegen een vergoeding je auto neer kan zetten de wifi is goed ski's en schoenen kun je onder in de verwarmde kelder zetten we hebben ons na ons zin gehad en komen graag snel weer terug
Super mooie accommodatie. Met 6 volwassen personen, 2 op slaapbank in woonkamer, goed te doen. Dichtbij Schatberg lift maar dichter bij andere liften zou prettiger zijn (stuk lopen) .
Wat hebben wij deze zomer een heerlijke vakantie gehad in Residence Kristall. Wij zaten in een penthouse, appartement nummer 16. Wat een ruimte en een uitzicht. Onze dochter van 1 jaar had alle ruimte om te spelen, ook op het balkon. Appartement was heel netjes en schoon. Gebouw ligt in het centrum van Saalbach, naast de Schattberg Express. De andere bergbanen zijn op loopafstand. Er is een broodjesservice, maar wil je dat niet dan ligt de Spar tegenover het complex, de bakker zit eronder. Openlucht zwembad ca. 200 meter. In de zomer ook voor onze dochter genoeg te beleven, vooral de waterspeelplaats halverwege de berg (te bereiken met de Kohlmaisgipfelbahn) vond ze geweldig. Het complex is een mooi startpunt om prachtige bergwandelingen te kunnen maken.
De Nederlands sprekende eigenaren waren ook erg vriendelijk en je kon ook met alle vragen terecht. Wilden zelfs nog wel voor ons op zoek naar een overnachtingsplaats voor de terugreis.
Als je er bent in de zomer, moet je ook vooral de Grossglockner Hochalpenstrasse rijden. Prachtig!
Wij denken erover om volgend jaar terug te gaan. We zijn namelijk nog lang niet uitgekeken!
Een geweldig mooi en schoon appartement met een smaakvolle inrichting. Voorzien van een mooie luxe keuken, twee badkamers en een heerlijk groot terras. Met een supermarkt tegenover het appartement, de bakker links en schuin tegenover de pizzeria, ben je echt van alle gemakken voorzien. Het complex ligt direct naast de gondel. Zomers ontvang je de Jokercard, waarbij je o.a. gratis gebruik kunt maken van diverse gondels, van het buiten zwembad in Saalbach, de wandelbus en o.a. de midgetgolfbanen. Het complex wordt gerund door hele vriendelijke nederlandse mensen. Als het aan ons ligt, gaan we volgend jaar weer.