8.3FantastischScore uit 21 reviews

• Animatie programma
  • Sportfaciliteiten

FAMILIERESORT ELLMAUHOF - HET ECHTE ALL INCLUSIVE

8.3FantastischScore uit 21 reviews

Zou het zo weer overdoen
Door Sieka Kuper op 01-05-2016

Weekje skieen in de voorjaarvakantie , helemaal top. We hebben volop genoten , van het zwembad, eten was voortreffelijk. Skieen tot aan het hotel, waar je tussen de middag een hapje kon eten . Voor herhaling vatbaar Hinterglem zeer mooi ski gebied.

Groot kinderhotel veel aandacht voor kinderen
Door Fam. van Rossum op 16-07-2012

Mooi hotel en hoog tegen berg gelegen. Eten is zeer goed en gevarieerd. Binnenzwembad lekker warm. Buitenzwembad niet verwarmd. Groot speelterrein voor kinderen in alle leeftijden. Gratis ponyrijden voor kleine kinderen in de caroussel. Tegen betaling rijcursussen of losse paardrijlessen. Wat wij zeer leuk vonden is dat ze met kinderen overal rekening houden. Stopcontacten veilig afgedekt, kleine kinder wc's, extra trapje bij balie zodat kinderen er bovenuit komen, wasbakken op kamer 1 voor volwassene en 1 extra lage voor kinderen. Alles was goed schoon. Leuk tienerprogramma met boogschieten, kegeln, waterspellen, biljart, tafeltennis, huttendisco. Aparte kamer voor tieners met gratis airhockey, biljart, darts, voetbaltafel. Ook wii en ps aanwezig. Ook voor kleinere kinderen speelruimtes binnen en buiten. Konijntjes, geiten, paarden en forellenvijver. Gratis forellen vissen. Volgende dag opeten bij het avondeten. Met jokercard alle bergbahnen en zwembad Hinterglemm inclusief.

Super!
Door ADP op 17-01-2012

Samen met onze kinderen van 9 en 6 jaar oud, hadden wij hier de vakantie van ons leven! Vriendelijk personeel met persoonlijke benadering, schone kamers (overal trouwens heel schoon, zelfs de skiberging), heerlijk eten, top zwembad, ideale ligging t.a.v. de pistes en super-service! Zeker voor herhaling vatbaar!

schlechte kinderbetreung, schlechtes essen,
Door silke op 22-08-2011

hotel ellmauhof mehr schein als sein; völlig unzulängliche kinderbetreuung; gehört wirklich von kinderhotels aussortiert und wir haben viel vergleichsmöglichkeiten; die kleinsten werden nur verwahrt nicht betreut-es war schrecklich- dadurch keine elternfreizeit; warum man ja eigentlich so ein hotel bucht; bei den preisen; viele viele extrakosten; zb bastelmaterial im kinderclub extra; perlen für eine kette 2 euro; lächerlich; sämtliche getränke für erwachsen ab 17 uhr zu bezahlen; viele animationspunkte zu bezahlen und sehr teuer; essen hundsmiserabel; eine woche lang der gleiche trockene kuchen; viel tiefkühlgemüse langweilig und lieblos gekocht für kinder jeden tag spagetti oder frittierte kartoffelecken; ist ja soo gesund; teller werden einem beim letzten bissen weggerissen; je nach getränkerechnung ist die aufmerksamkeit der kellner; zb herr [*]; da werden schon unterschiede gemacht; gegend wunderschön hotel eine kathastrophe- bei fragen- mail an [email protected] - nicht buchen

Mooi hotel, lekker eten, zwakke service
Door Alain op 24-07-2011

Wij hadden een prachtige suite in dit knappe hotel. Het eten was lekker (iets meer keuze 's avonds had gemogen). Enige minpunt was de zeer gebrekkige service in het restaurant. Héél lang wachten op de (soms) verkeerde wijn die men ergens op een tafeltje zette en die je haast niet meer te zien kreeg. We hadden de indruk dat het personeel wat te jong en onervaren was.... Bij het betalen van de rekening op het einde van onze vakantie vroeg ook niemand of ons verblijf naar wens was. Dit hotel behoort tot de keten van Kinderhotels wat voor ons niet noodzakelijk dient te betekenen dat sommige kinderen met hun fietsje of voetbal in het restaurant opdaagden maar ja....

Geweldig hotel!
Door Fam. Thewessen op 05-03-2011

Net terug van wintesportvakantie. Toen we binnenkwamen, waren we eerst helemaal onder de indruk hoe mooi het hotel was, prachtig, zeer modern, netjes en sfeervol. Dit is pas echt comfort!! Kamers (type Salzburg) zeer ruim en modern. 4x per dag eten en van goede kwaliteit. Van alles te doen voor de kinderen, voor alle leeftijden. Shuttleservice naar skipistes/ skiverhuur etc. Kortom overal is aan gedacht. Echt een aanrader! Kost wel wat, maar je krijgt ook echt wat! Als je dit geboekt hebt, gegarandeerd een succes!!

Soort hotel
Gezinsvriendelijk hotel