Adler Resort
We hebben de beste aanbieders voor Adler Resort voor je op een rij gezet:
Over Adler Resort
AparthotelSporthotel Kogler
AparthotelDas Alpenhaus Katschberg.1640
Aparthotel
Adler Resort
Ontsnap naar het Adler Resort, waar luxe en ontspanning hand in hand gaan. Geniet van een ongeëvenaarde vakantie-ervaring met ons verwarmde zwembad als middelpunt van plezier. Of je nu op zoek bent naar avontuur of rust, ons resort biedt iets voor iedereen, op slechts een steenworp afstand van de bruisende centra en de majestueuze bergen. Duik in de verfrissing of ontspan op ons zonneterras; Adler Resort is jouw toegangspoort tot een onvergetelijke tijd.
De ligging
Adler Resort ligt in het hart van Hinterglemm, een ideale locatie voor iedereen die dicht bij het centrum, winkels, restaurants en de kabelbaan Reiterkogelbahn wil zijn - allemaal op slechts 100 meter afstand. Dit maakt het een uitstekende keuze voor vakantiegangers die gemakkelijk toegang willen hebben tot zowel de lokale cultuur als de natuur. Voor degenen die de omgeving willen verkennen, biedt de nabijheid tot deze attracties talloze mogelijkheden voor activiteiten en avonturen. De dichtstbijzijnde luchthaven is Salzburg (SZG), wat betekent dat reizigers relatief snel en gemakkelijk bij het resort kunnen komen, waardoor het een handige keuze is voor zowel binnenlandse als internationale bezoekers.
Adler Resort blinkt uit met zijn uitgebreide faciliteiten, ontworpen om elke vakantieganger een onvergetelijk verblijf te bezorgen. Het resort beschikt over een indrukwekkend aantal van 80 kamers en is uitgerust met moderne gemakken zoals WiFi en een lounge. Voor ontspanning biedt het resort een verwarmd zwembad, compleet met ligbedden en parasols, perfect voor een dagje zonnebaden of een verfrissende duik. Fitnessliefhebbers kunnen gebruikmaken van de fitnessruimte, en voor degenen die de omgeving willen verkennen, zijn er fiets- en mountainbikeverhuurdiensten beschikbaar. Wellnessvoorzieningen zoals een binnenzwembad, sauna's, en een stoombad nodigen uit tot ontspanning, terwijl de beschikbaarheid van massages en schoonheidsbehandelingen zorgt voor een extra laag van verwennerij. Voor het gemak van de vakantiegangers biedt Adler Resort parkeergelegenheid en oplaadpunten voor elektrische auto's.
Bij Adler Resort worden vakantiegangers verwend met culinaire hoogstandjes in het restaurant en kunnen zij ontspannen met een drankje in de bar. Het resort biedt een all-inclusive optie, waarbij vakantiegangers kunnen genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet, een lichte lunch, en een dinerbuffet, naast middagsnacks zoals koffie met gebak/ijs en geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije dranken van 10:00 tot 22:00 uur. Deze all-inclusive ervaring zorgt ervoor dat vakantiegangers zich geen zorgen hoeven te maken over hun maaltijden en meer tijd hebben om te ontspannen en te genieten van hun vakantie.
Bij Adler Resort zijn enkele belangrijke punten om te weten voor een zorgeloos verblijf. Hoewel de exacte informatie over de mobiliteitstoegankelijkheid, huisdierenbeleid, dresscode in restaurants of betalingsmethoden niet specifiek is vermeld, is het altijd raadzaam om direct met het resort contact op te nemen voor de meest up-to-date informatie betreffende deze onderwerpen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Liften
Mastercard
Dinerclub
Adresgegevens | 378 Hasenbachweg 378, A-5754 |
Adler Resort
Klasse hotel met zeer vriendelijk personeel. Zeer nette en schone kamer met fantastisch uitzicht op de Schatberg. Dat uitzicht heb je ook vanuit de relaxruimte, 1 van de sauna's en de ligweide. (niet standaard maar we kregen een upgrade). All inclusieve verblijf met elke avond van de week een nieuwe diner thema met veel mooie en lekkere gerechten. Misschien is de keus voor vegetariers soms wat beperkt maar de afwisseling door de verschillende thema's was super. Met de jokerkaart duik je snel en makkelijk de skiliften in en kan je fantastische wandelingen maken. 3d boog schieten hebben we ook gedaan. Erg leuk en dat was tevens een mooie wandeling. Met de gratis fietsen van het hotel kun je naar de omliggende plaatsen fietsen. In het hotel mooie sauna's, prima fitnessruimte, goede wasruimte, gezellige bar, ietwat kleine zwembaden (1 buiten, 1 binnen) maar fijn en schoon en handdoeken en badjassen van het hotel.
top hotel, een van de betere die we al gehad hebben, bij aankomst een upgrade gehad en kregen een zeer mooi appartement en dit met 2 honden, met 3 personen hadden we 2 slaapkamers, 2 badkamers en 3 toiletten, living met zithoek en keuken met frigo, super vriendelijk personeel, aan de receptie zelfs ontvangen in eigen taal de all-inclusive is heel uitgebreid in buffetvorm en zeer lekker, als drank bijna leeg was werd er al gevraagd of we nog moesten hebben met de joker kaart: gratis kabelbanen, bus, minigolf enz. ook e-bike gehuurd (was heel leuk en niet vermoeiend) zeker een aanrader
Dit is echt een goed hotel en alles klopt hier en super personeel. Maar dan toch met een bijzondere uitblinker ; Het a la carte restaurant . Ze hebben echt een waanzinnige keuken met een bizar goede Chef. Het is eten is fantastisch.. divers , top kwaliteit en goed van smaak. Ik ken geen hotel en of restaurant in die omgeving met deze kwaliteit. Well done Team Adler!!!
Adler Resort
Fantastisch hotel, het personeel is heel vriendelijk en tot alles bereid om je vakantie een top vakantie te maken! Goeie tip: het hotel heeft een busje dus als je voor in het dorp door de touringcar wordt gedropt en je moet een stevig stukje omhoog lopen dan halen ze je bagage op! De bedden zijn helemaal top en de kamers variërend van normaal tot heel ruim! De opklapbedden zijn ietsje minder maar nog steeds heel goed vergeleken met de gemiddelde Franse kamer of Oostenrijks gasthof ;-) het eten is werkelijk om je vingers bij op te eten en dat geld zowel voor ontbijt als diner. Het all inclusive recept werkt erg fijn, tot half 10 s avonds kun je bestellen en als laatste ronde doen ze ook niet moeilijk als je als groep een fles prosecco vraagt ;-) Na een zware dag op de piste kun je heerlijk bijkomen in het zwembad (beetje klein, na schoonmaak wel wat koud) en in een van de sauna's! Na de sauna is het lekker afkoelen in het buitenbadje.
Heel mooi appartement op een toplocatie. Midden in het centrum. Dichtbij de skilift. Kamers zijn heel ruim opgezet. Wel even de berg oplopen, maar dit is geen probleem. Dichtbij apresski in de goatstal. Al met al een top appartementencomplex