/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03260000-03269999%2FE3262301.jpg)
Bergheil
*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Memorabel weekend gehad in de Berghut. Wat een waanzinnige plek, fantastische gastvrijheid, overheerlijk eten en lekkere bedden. Nel & Hans zetten veel meer dan normale puntjes op de 'i'. Dit weekend zullen lang blijven herinneren. Top!
Hier word je door Hans, Nel en overige medewerkers compleet in de watten gelegd. Super gastvrij van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. Echt een aanrader!
Super vriendenweekend - gezellige, knusse accommodatie - fantastisch ontbijt en avondeten - geweldig georganiseerde winteravond met sneeuwwandelen, rodelen en sneeuwscooter - Hans en Nel weten precies wat nodig is om je een paar geweldige dagen te bezorgen. Top!!
Vergeet je eerdere vakanties met stress over je accommodatie, over de te krappe kamers, onvriendelijk personeel, slechte hygiene, waardeloos eten etc. Ga naar de Berghut, en ervaar je vakantie zoals het ooit bedoeld was. Deze mensen weten precies wat je nodig hebt op vakantie, het is genieten in het kwadraat.
Heerlijke plek waar je verwend wordt en de volle week kunt genieten met je gezin! Geen gedoe met afwas, bedenken wat je wilt koken, dat wordt allemaal voor je geregeld. In een adembenemend mooie omgeving. Helaas niet geweldig weer, desalniettemin hebben we ons fantastisch vermaakt. Het heeft ons niet belemmerd in de uitstapjes.
Dit jaar voor de derde keer wintersport vakantie gevierd in de jonge gezinnen week bij De Berghut! Het was weer zo genieten, je moet het meemaken om te ervaren. Je kan als ouder hier een week ontspannen met je kinderen, want je wordt compleet ontzorgd en verzorgd. Heerljk ontbijt, 's avonds fijn eten voor de kids en daarna gezellig met de volwassenen eten. De kids vermaken zich na het skien in de tuin of doen mee met de kinderdisco of kijken een filmpje en wij genieten van een apres-ski borreltje in de zonnige tuin! De kamer zijn ruim en netjes verzorgd. De speelkamer voor kids ook vrolijk en fijn ingerecht en als kids nog niet skien is er een lieve oppas. Kortom wij zijn fan!
Totaal aantal kamers | 75 |
Huisdieren | Niet beschikbaar |