AlpenParks Hotel & Apartment Orgler
We hebben de beste aanbieders voor Sporthotel Kogler voor je op een rij gezet:
Wij kwamen voor het tweede jaar weer bij Kogler en het is ons weer goed bevallen.
Vriendelijk personeel , lekker eten in buffet vorm met ruime keuze, groot zwembad onderin het hotel, gratis pas voor liften etc in de omgeving, lekkere ruime kamer ( 3 kamer appartement)
10 dagen in de zomer hier verbleven. Vanuit het hotel ligt alles op korte rij-afstand zodat je veel van de omgeving kan zien! Vraag bij de receptie de activiteiten kaart aan zodat je veel activiteiten gratis kan doen! Onze kamer was schoon en ruim, het panoramisch uitzicht fantastisch! Het zwembad vonden wij wat aan de koude kant en met slecht weer kunnen mensen die niet in het hotel verblijven hier ook zwemmen wat het soms te druk maakten.. De kinderanimatie is niet groots opgezet maar dat vonden wij niet erg aangezien we bijna de hele dag op pad waren. Het ontbijtbuffet zat niet veel variatie, elke dag hetzelfde met soms wat variatie in het fruit maar het dinerbuffet daarintegen wel. Elke dag lekker gegeten.
Wir kommen seit einigen Jahren immer wieder gern ins Sporthotel Kogler. Das große helle Familienappartement bietet genug Rückzugsmöglichkeiten für jeden. Besonders lobenswert ist die Fürsorglichkeit aller Mitarbeiter. Ein besonders Dankeschön geht hier an Daniel aus dem Restaurant, der uns jeden kulinarischen Wunsch von den Lippen abgelesen hat. Auch die angebotene Kinderbetreuung trägt dazu bei, dass sich die Eltern auch mal erholen können. Wir haben das Hotel schon Freunden und Verwandten weiter empfohlen. Auch diese sind begeistert. Und deshalb kommen wir gern alle Jahre wieder.
Fijne plek als uitvalsbasis voor wandelingen in de bergen. Half pensioen. Ontbijt goed. Avondeten was ook goed (de dagen wisselen wel qua kwaliteit). Aardig personeel. Fijn zwembad.
Wij waren in het voorjaar (begin mei) en veel attracties (bijv. kloof) zijn nog gesloten. Ook verschillende wandelpaden nog niet bereikbaar ivm lawinegevaar. Kabelbanen bijna allemaal nog dicht. Er is een kaart voor alle kabelbanen e.d. in de omgeving. Tip is wel om even van te voren te checken vanaf wanneer de kaart in gaat (bij ons een week na vertrek). Uiteindelijk geen probleem. Omgeving is prachtig en er zijn genoeg mooie wandelingen.
Een goed hotel met prima kamers en met personeel dat echt aandacht geeft. Een héél mooi binnenzwembad en een terras waar je geniet van een fantastisch uitzicht. Als dan ook het weer nog meewerkt dan kan de vakantie niet meer stuk. Wij hebben weer een perfecte vakantie gehad. Waren 9 jaar geleden voor het laatst geweest en was als vanouds. De omgeving blijf/is schitterend zoals Weissee, Hintersee, Krimmler Wasserfall. En een erg goed ontbijt en avondbuffet......
Kortom een absolute aanrader.
Heerlijke vakantie gehad in hotel Kogler. Een prima hotel met goed eten en zeer ruime kamers. De lobby was gezellig en mooi gerenoveerd. Kamer was enigszins verouderd maar absoluut niet hinderlijk. Alles was schoon en in prima staat. Zwembad is leuk met als plus punt de glijbaan.
Locatie van het hotel is redelijk goed ten opzichte van de piste. Verschillende skigebieden liggen binnen 20 minuten auto rijden.
Na het lezen van enkele recensies op Zoover waren we bang dat het hotel zou tegenvallen. Dit was echter niet het geval. Het is een fijn hotel waar je een prima vakantie kan beleven.
Skihotel | Beschikbaar |
Gezinsvriendelijk hotel | Beschikbaar |