Zoover.nlMenuMenu
Land, regio, plaats, camping, hotel, etc.
Review toevoegen

Appartement Haus Michaela

AppartementWeer vandaag8°-8°
Appartement Haus Michaela
5

Matig

Score uit 1 reviews

Beoordeling van bezoekers

  • Prijs/kwaliteit4,0
  • Inrichting4,0
  • Hoeveelheid ruimte7,0
 
Advertentie

1 review over Appartement Haus Michaela in het Nederlands

Datum review
Alle
Nederlands
 

5
  • Prijs/kwaliteit4
  • Inrichting4
  • Hoeveelheid ruimte7
 

We vonden het appartement “haus Michaela”, Neunbrunnen 67, Maishofen,Oostenrijk.

De commentaren op verschillende sites waren zeer positief.

Bij aankomst bleek dat balkon of terras, alleen maar balkon was. In de tuin was geen stoel voor de gasten te bekennen. Binnen bleek ook maar één stoel in de kamer te staan, de rest bestond ook in de keuken uit banken. Van het elektrische fornuis bleken er van de 4 kookplaten maar twee te functioneren. Er moest een nieuw fornuis komen, maar dat was nog niet geplaatst. Over een monteur voor reparatie werd niet gesproken. We hebben het met de twee pitten gered. De pannen hadden allemaal verschillende deksels. Schoon was ook niet alles, de snijplanken moesten we voor gebruik eerst schoonmaken.

De tv, die ze pas van iemand had gekregen, werkte ook niet, het scherm bleef blauw. Op de vraag of er ook een gebruiksaanwijzing bij was, bleek ze die niet te hebben gekregen. Enfin, ’s avonds zelf maar geprobeerd en gelukkig lukte het om hem aan de praat te krijgen.

Over het krakende bed wil ik het maar niet hebben, maar dat we allebei de vering door de matras heen voelden, was niet prettig. De volgende dag na de wandeling gebruikten we de sleutel van de gemeenschappelijke buitendeur, want ze waren niet thuis. Het regende. Wat ik ook probeerde, hij paste niet. Gelukkig had ik hun mobielnummer in mijn rugzak. De sleutel bleek nieuw te zijn. En duidelijk niet geprobeerd.

Ook op het balkon geen stoel of tafeltje te bekennen, wel van die flinterdunne kussentjeswaar vreselijk het weer in zat. Dat er ook niet altijd goed werd schoongemaakt, bleek uit de deuren, die onder de handtasten zaten. Deurkruk van de slaapkamer was lam, omhoog drukken en voorzichtig los laten. Volgend jaar dus niet weer.

Het appartement ligt wel in een prachtige omgeving.

Benieuwd naar de prijzen?

We hebben een aantal aanbieders voor Haus Michaela voor je op een rij gezet:

 
Advertentie
 


Advertentie
Advertentie