8.5FantastischScore uit 58 reviews

Krimmlerfälle

8.5FantastischScore uit 58 reviews

Nooit meer
Door Remco op 03-08-2019

Slecht hotel. De familiekamers zijn erg klein. Schoon is het niet. In het restaurant blijven je schoenen aan de vloer plakken. Mensen die van slecht eten houden moeten zeker gaan. Dikke lagen paneermeel. Verder smakeloos. Echt een aanrader voor mensen die culinair niks verwachten. Het binnen zwembad is geen zwembad te noemen. Dat is een instapbadje om naar het buitenbad te gaan. Samengevat een slecht hotel. Prijs kwaliteteitverhouding is ver te zoeken.

Heerlijk
Door Annelies op 03-02-2019

Heerlijk traditioneel Oostenrijks hotel. Goede service en prima eten. Knusse kamers die elke dag schoongemaakt worden. Fijne wellness, heerlijk na een dag skiën. De dichtstbijzijnde skiliften zijn na 20 minuten te bereiken met de auto of met de skibus (bijna voor deur).

Mooie skigebieden voor eenmalige beleving.
Door Maine Coon op 30-01-2019

Mooie locatie maar om bij de skigebieden te komen moet je altijd net de skibus of auto op pad, tenminste 20 minuten.

Krimmlerfälle

Voor herhaling vatbaar
Door Barbara van Veen op 17-01-2019

Het hotel was mooi schoon, ruime en nette kamer. We waren veel te vroeg (10.00 uur) en het inchecken was pas om 14.00 uur. Maar dat was geen probleem, we mochten de kamers al op. Wel lagen onze kamers op verschillende verdiepingen, dat is met kinderen van 13 en 14 niet helemaal handig, maar niet onoverkomelijk. Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Wij hadden halfpension; het ontbijt was prima, niet heel erg uitgebreid. Het avondeten bestond uit drie keuzes die bij het ontbijt ingevuld konden worden. De laatste dag hadden we Italiaans buffet. Prima gegeten.

De skipassen die wij inclusief hadden geboekt waren geldig voor het gehele Zillertal. We konden met de skibus mee maar zijn met eigen auto gegaan. Ik schat zo’n 15 minuten rijden. Onze kinderen zijn nog niet hele ervaren skiërs dus Zillertal Arena was voor hen prima te doen. We zijn nog naar Konigsleiten geskied, wat ook goed te doen was. Krimmlerwasserfalle ook een tip

Prima hotel met dito uitstapjes, rustig gelegen.
Door Carla op 24-08-2018

Parkeerterrein naast het hotel. Kamers niet zo groot maar goed schoon gehouden. Geen airco maar openslaande deuren naar het balkon. Rustig gelegen. Eetzaal wel wat rommelig , mensen staan in de rij voor het buffet wat dan opgeschept werd. Te weinig ligbedden bij het zwembad en sommige zonder kussens wat niet lekker ligt op hard plastic. Vriendelijk personeel maar allen wel wat gehaast.... De watervallen zijn prachtig maar voor mensen met enige beperking haast niet te doen. Draag vooral wandelschoenen. Alles in sterk steigende lijn naar boven. Dagvullend in ieder geval maar een aanrader. Kindvriendelijkheid geen idee. Wij waren met 4 volwassenen. Wel een speeltuintje bij het hotel. Het dorpje is erg klein. Maar er is genoeg om te wandelen.

Superfijn hotel
Door Patricia op 22-07-2018

Zeer net hotel. Gebruik gemaakt van halfpension wat erg goed bevallen is. Uitgebreid ontbijt en iedere avond een keuzemenu of buffet. Ook het kindermenu was erg goed. Het hotel heeft een klein binnen-/buitenzwembad wat erg fijn is na een dagje wandelen. De mederwerkerw van het hotel zijn erg vriendelijk en behulpzaam.

Soort hotel
Gezinsvriendelijk hotel