9.4FenomenaalScore uit 23 reviews

Sonneck

9.4FenomenaalScore uit 23 reviews

Het mooiste wat er is!
Door Fam. Heijnen op 09-02-2019

Geweldig skigebied, je kunt de hele dag heerlijk skiën, lekker eten en leuke mensen ontmoeten. De eigenaars van Sonneck maken het af. Mooie appartementen, wellnes, fijne bedden en super gastvrij. Wij genieten er enorm vooral na het overlijden van onze jongste dochter. Het zijn echte vrienden geworden.

Formidabel!
Door Inge Weirauch op 30-07-2017

Wat een mooi en schoon aparthotel. Ik zou dit iedereen aanraden. Eigenaars en personeel heel vriendelijk. Fantastische sauna en mooi zwembad!

Leider ein Zimmer ohne (R)ausblick.
Door Sim op 29-02-2016

Der sonst sehr angenehme Aufenthalt im Sonneck wurde durch den fehlenden (R)ausblick aus dem Fenster der Hexenstub´n getrübt. Die gemauerte Steinwand mit dem Abluftrohr vom Wäschetrockner aus dem Nebenraum, war nur einen Meter vom Fenster entfernt und ermöglichte uns keine Sicht ins Freie. Außerdem war der Dampfausstoß geräuschvoll und somit lästig. Wir finden, ein Hinweis hätte man vor der Buchung erwarten können.

Schoonste uitzicht van Konigsleiten.
Door Heijnen op 09-03-2015

Heerlijk vertoeven, appartement is perfect, schoon, alle luxe aanwezig, Familie Rieder super lieve mensen. Uitzicht perfect en dicht bij de lift, even oversteken en skieën maar.

super appartement
Door jori_wester op 25-02-2015

vriendelijke ontvangst, ski verhuur in huis, broodjesservice, iedere morgen hingen de verse broodjes aan de deur. Fijn zwembad om even op te frissen na een dag skien. Badjassen in het appartement, bedden opgemaakt bij aankomst en royale badlakens. Op loopafstand van de Dorfbahn en de piste. Heerlijke vakantie gehad.

Geweldige plek om te verblijven!
Door Kirsten op 30-03-2014
  • zeer schone en goed onderhouden appartementen
  • perfecte service: elke dag verse broodjes aan de deur, schone badlakens halverwege de week
  • max 2 min lopen naar de gondel en ook apres ski bar
  • garage aanwezig
  • prima bedden
  • hartelijk ontvangst

Wij komem hier zeker terug!