8.4FantastischScore uit 9 reviews

Pinzgauer Höhe

8.4FantastischScore uit 9 reviews

Zeer nette appartement
Door Nick op 23-02-2017

Zeer nette en modern Appartement. Alles is aanwezig wat er moet zijn. Badkamer is dik in orde met een lekkere warme douche! Bedden zijn ook prima, alleen de kussens zijn te slap. De skilocker was ook top met verwarmde botsteunen. Ik kan het appartement zeker aanraden !

Fantastisch in alle opzichten
Door Vakantieliefhebbers op 16-02-2014

Wij hadden een hotelkamer gereserveerd. De kamer was prima en werd iedere dag schoongemaakt. Groot voordeel is de ligging. 's Morgens gewoon lopend naar de liften, wat een verademing. Het ontbijtbuffet was heerlijk. Diverse apres-ski mogelijkheden in de buurt. Kortom, hier komen wij zeker nog eens terug.

Ruime appartementen op een geweldige locatie!
Door Guido op 02-01-2014

De luxe Appartementen Pinzgauer Höhe zijn ruim en volledig ingericht. Ze hebben een ideale ligging vlak aan de piste en dichtbij het centrum. Onder de appartementen bevindt zich een gezellige après-ski.

Pinzgauer Höhe

Voor herhaling vatbaar
Door N. Hoekstra op 15-03-2009
Alleen gereisd

Pension met een prettige sfeer. Ligt wat hoger gelegen in het dorp, waardoor je over de weg skiend naar de stoeltjeslift kan. Lopen ong. 5 minuten. Kamer zeer eenvoudig, wel schoon. De apres-skibar in de kelder is gezellig, en zorgde niet voor geluidsoverlast op mijn kamer (op de 2e verdieping).

Gezellig en goed verzorgd pension
Door Claudia op 26-01-2009

Het pension ligt zeer centraal gelegen in het dorp. Skischool en oefenweide liggen aan het pension. Het echtpaar dat het pension runt, is heel gastvrij. Kamers worden dagelijks schoongemaakt. Ontbijt is goed en het diner was in hotel Königsleiten en bevatte iedere dag een 4 gangen menu. Sauna in het hotel ook prima.
Pistes zijn super mooi, voornamelijk rood. Gerlosplatte perfect voor beginners.

Geweldige vakantie
Door Jongenelis op 26-01-2009

Een heel gezellige en goed pension. Zeer vriendelijke mensen en erg gastvrij. Ligging is perfect! Klein stukje lopen naar de liften en oefenweide en skischool liggen aan het pension.
Ontbijt in het pension en diner in hotel Königsleiten, minuutje lopen en goed gegeten.