Pinzgauer Höhe
We hebben de beste aanbieders voor Pinzgauer Höhe voor je op een rij gezet:
Alpenrose
PensionHaus Alpina
Pension
Liften
Totaal aantal kamers: 10
Adresgegevens | Königsleiten 52, 5742 |
Pinzgauer Höhe
Zeer nette en modern Appartement. Alles is aanwezig wat er moet zijn. Badkamer is dik in orde met een lekkere warme douche! Bedden zijn ook prima, alleen de kussens zijn te slap. De skilocker was ook top met verwarmde botsteunen. Ik kan het appartement zeker aanraden !
Wij hadden een hotelkamer gereserveerd. De kamer was prima en werd iedere dag schoongemaakt. Groot voordeel is de ligging. 's Morgens gewoon lopend naar de liften, wat een verademing. Het ontbijtbuffet was heerlijk. Diverse apres-ski mogelijkheden in de buurt. Kortom, hier komen wij zeker nog eens terug.
De luxe Appartementen Pinzgauer Höhe zijn ruim en volledig ingericht. Ze hebben een ideale ligging vlak aan de piste en dichtbij het centrum. Onder de appartementen bevindt zich een gezellige après-ski.
Pinzgauer Höhe
Pension met een prettige sfeer. Ligt wat hoger gelegen in het dorp, waardoor je over de weg skiend naar de stoeltjeslift kan. Lopen ong. 5 minuten. Kamer zeer eenvoudig, wel schoon. De apres-skibar in de kelder is gezellig, en zorgde niet voor geluidsoverlast op mijn kamer (op de 2e verdieping).
Het pension ligt zeer centraal gelegen in het dorp. Skischool en oefenweide liggen aan het pension. Het echtpaar dat het pension runt, is heel gastvrij. Kamers worden dagelijks schoongemaakt. Ontbijt is goed en het diner was in hotel Königsleiten en bevatte iedere dag een 4 gangen menu. Sauna in het hotel ook prima.
Pistes zijn super mooi, voornamelijk rood. Gerlosplatte perfect voor beginners.