Lukasmayr
We hebben de beste aanbieders voor Biohotel Castello Königsleiten voor je op een rij gezet:
Superhotel. Heerlijk eten, schone ruime kamers en persoonlijke benadering. Zo attent dat de eigenaresse hete citroen en vitaminen op de kamer komt brengen als je ziek bent. Niet voor niets kent dit hotel vele vaste gasten!
The stay in the hotel was unique for us, because of the friendly atmosphere, very good service and delicious food prepared from organic products and served by smiling staff, who are very hard working and helpful. I would like to come back there. I recommend this place.
auch unser diesjähriger Urlaub war wieder total perfekt. Das Hotel - einwandfrei, das Essen - erstklassig, das Personal - super freundlich und hilfsbereit. Wir fahren seid mehr als 20 Jahren nach Königsleiten und sind seit längerem immer wieder Gäste im Biohotel Castello Königsleiten. Wir fühlen uns sehr wohl dort. Die Zimmer, der Wellnessbereich, die Gaststuben - einfach alles ist sauber. Wir fühlen uns dort, als wären wir zu Besuch bei der Familie.
hier ist einfach alles perfekt, die Zimmer, die Sauberkeit, die Freundlichkeit des gesamten Personals, Nähe zur Skipiste, Skigebiet sehr schneesicher bis 2500 m Seehöhe.
Ik kan geen minpunten opnoemen en alleen maar pluspunten... Erg aardig en kundig personeel waar je door in de watten wordt gelegd. Heerlijk smaakvol eten en zeer uitgebreide keuze....Er wordt van alles voor je gedaan om je een goede en fijne vakantie te geven. Eigenlijk moet ik dit zo niet schrijven want dan wordt het te druk!!!
Totaal aantal kamers | 100 |
Huisdieren | Niet beschikbaar |