Lukasmayr
We hebben de beste aanbieders voor Gasthof Mitteregger voor je op een rij gezet:
Het hotel voldeed aan mijn verwachtingen, pluspunten;
Minpunt; Als ik dan iets moet benoemen is het het feit dat je pas om 7.30 uur kunt ontbijten, als je lekker op tijd bij de skilift wilt zijn vond ik dit wat laat.
De authentieke inrichting en de typische Oostenrijkse sfeer maken van gasthof Mitteregger een bijzondere accommodatie. Het gasthof is al generaties lang in handen van dezelfde familie, de gastvrijheid is daarom ook onovertroffen.
Daarnaast is het ontbijt geweldig, hier kun je gerust een flinke toertocht op skiën. Qua locatie ligt het ook vrij dicht bij het centrum, lopen naar de skilift is op skischoenen wel een hele opgave. Daarom kozen wij er ook voor om kluisjes te huren bij de piste, hier lieten we de skischoenen staan.
Locatie is dus het enige minpunt, maar in Kaprun is het ook bijna niet mogelijk om tot aan de deur te skiën. Voor de rest alleen maar lof voor dit prachtige Oostenrijkse hotel met mooie ruime kamers en een heerlijke welness.
Voor het eerst op wintersport geweest, en ik ben gelijk verslaafd. Kaprun is een goede plek om het te leren, maar biedt ook genoeg voor ervaren skiërs. Mitteregger was daarbij een uitstekende uitvalsbasis, met vriendelijk personeel. Daarnaast zit het dichtbij diverse après ski gelegenheden. Zeker een aanrader!
Totaal aantal kamers | 75 |
Visa | Beschikbaar |