7.5GoedScore uit 34 reviews

• Totaal aantal kamers: 75

Kaiser Wilhelmpromenade, A-5640

Chalet Gastein

7.5GoedScore uit 34 reviews

Fantastische week gehad met super service
Door Mark Sombekke op 29-02-2016

Appartementen zijn basis gezelligheid en service zijn super. De skibus is echt maar een stukje lopen en het skigebied is groter en uitdagender dan verwacht!

Doorreis 2 nachten
Door Alexandra uden op 17-08-2011

Doorreis. 2 nachten verbleven. Dagje Salzburg gedaan. Mooie omgeving. Zomers is t stadje rustig maar t was gezellig in t huis. 2 maal eerder geweest. Elke keer weer top en weer vernieuwingen aangebracht. Ontbijt is eenvoudig en prima verzorgt. Autotrein richting Italië gepakt. Aanradertje ook in de zomer!

Prima accommodatie met een goede gastheer
Door De Vries op 19-02-2011

In januari zijn we met een groep in Chalet Gastein geweest. Het chalet ligt op een wat lastiger te vinden plek, dus vertrouw de laatste meters niet op je navigatie, maar kijk goed op de bordjes. We werden met een glaasje schnaps ontvangen door Thijs, de Nederlandse eigenaar die ons perfecte service verleend heeft gedurende de week. Hij vertelde graag wat de skimogelijkheden waren en waar goede restaurantjes waren, deze reserveerde hij ook nog voor ons. Het appartement was prima, zeer degelijk en schoon. En 's morgens stond het ontbijt al klaar als we beneden kwamen. Het skigebied is verdeeld in drie delen, dus de auto of skibus heb je wel nodig. Er zijn voldoende mogelijkheden voor skiërs van alle niveaus. Alleen de après-ski is wat minder, maar Chalet Gastein was daarvoor een prima alternatief. Alles bij elkaar hebben we een heerlijke week gehad en dat kwam niet alleen door het goede weer, maar zeker ook door Thijs.

prima gastheer
Door Broecks op 19-02-2011

na wat zoekwerk, onze tom tom had moeite met de verschillende omhooglopende weggetjes, werden we uiterst vriendelijk ontvangen door de eigenaar. Wij waren met z'n zevenen en ons gezelschap bestond uit alleen volwassenen. Na een welkomstdrankje kregen we een rondleiding in het chalet en werden onze kamers toegewezen."We hadden gekozen voor logies ontbijt en Thijs gaf ons iedere avond een "gouden" tip waar te gaan eten. De allereerste dag heeft hij ons wegwijs gemaakt op de pistes. SUPER! De sfeer in Chalet Gastein was voor ons zeer ontspannen en vriendelijk. Wij hebben een hele leuke week gehad. Vooral de laatste avond was helemaal top met de aanwezigheid van een internationaal gezelschap. Iedereen sprak met elkaar en uiteraard hoorde daarbij een heerlijk drankje. Het viel wat zwaar de dag erop, maar het was zeker de moeite waard. Wij gaan zeker nog een keer terug.

fantastisch,oergezellig en goed verzorgd.
Door fam. reinsma op 16-01-2011

eigenaar is zeer behulpzaam,verteld jealles over skimogelijkheden.regelt korting bij het huren van je skispullen.mooie appartementen,zeer schoon. en al met al een gezellige en relaxte sfeer.

wat een ontdekking!
Door Akko op 13-01-2011

Chalet Gastein is een heerlijk eenvoudig plekkie met een zeer sympathieke Nederlandse eigenaar. Zijn naam is Thijs van Wijk en hij staat garant voor degelijke en schone kamers en appartementen. Wij hadden met kind van 2 en echtgenote een ruim bemeten appartement met elke ochtend een prima ontbijt, waarbij Thijs regelmatig aanschoof om telkens een goed advies te geven over waar te gaan skieen en de gesteldheid van de pistes. Na het skieen werd je weer hartelijk welkom geheten met een borreltje en, indien gewenst, een advies over de verdere mogelijkheden in de buurt. We hebben een heerlijke tijd gehad... Thijs bedankt & zeker tot ziens! Groeten uit Amsterdam xxx