6.9VoldoendeScore uit 9 reviews

• Wasmachine

Au 99, 5360

Appesbach

6.9VoldoendeScore uit 9 reviews

Goede prijs kwaliteit verhouding op deze camping
Door gerard op 22-08-2016

we hebben het zeer goed naar onze zin gehad op deze camping. er is een prima gelegen om te zwemmen in een super zee.
voor de kinderen is er voldoende te doen met een paar keer savonds een super leuke film speciaal voor de kinderen gedraaid.
ook het sanitair is ruim voldoende.
kortom een leuke camping die aan een ieder is aan te bevelen.

Prima Camping
Door mieke op 07-08-2015

Camping Appesbach is een prima camping. Met de tent mochten we een plekje uitzoeken zonder reservering.. Direct aan het water hadden we een mooi prive strandje.. Prachtig! Minpuntje was de lange wandeling om bij het toiletgebouw te komen.. Speeltuintje, winkelrje en sanitair prima. Weinig Nederlanders op de camping.

Familiecamping aan een meer
Door AnneMarie op 15-08-2014

Een camping op een prachtige plek aan het meer. Eigen ligweitje en toegang tot het meer.
Vriendelijk personeel en eenvoudig maar lekker eten.
Op loopafstand van het dorpje St. Wolfgang, grote supermarkt op 7 autominuten. Onze kinderen lagen de hele dag in het meer maar er zijn ook genoeg activiteiten in de buurt .

Familiecamping
Door G.mocking op 01-09-2013

Eten op de camping is zeer goed en het sanitair is perfect schoon.
De zoon heeft de camping over genomen hier door gaat de camping echt vooruit .keulen en Aken zijn ook niet in 1dag gebouwd

nooit meer.
Door san op 30-07-2013

Omdat we als camperaars nooit reserveren, hadden we de pech dat de andere camping in st wolfgang al vol was. Op deze camping was nog 1 plekje vrij. En zelfs aan het meer. Geweldig zou je denken, was het niet zo dat iedereen vd camping aan de waterkant zit en het niet nodig vind om het volume van het gesprek te beperken tot hun eigen groepje. Iedereen kon mee genieten. Ook lag er overal hondenpoep, waardoor het stonk en de zin om de zwemmen in het mooie meer werd ontnomen.

nicht in der Hauptsaison
Door petra op 30-07-2013

Der CP ist sehr gepflegt und Sauber. Allerdings war es uns viel zu eng.
Wir haben ein Wohnmobil mit 8 m und wurden auf einen viel zu kleinen Platz verwiesen. In der Nebensaison ist es da vielleicht ganz in Ordnung, in der Hauptsaison sehr viel los. Nach einer Nacht sind wir dann weitergefahren.