We hebben de beste aanbieders voor Bergblick voor je op een rij gezet:
Bergblick
De bedden liggen prima. De inrichting is erg compleet en heel erg schoon. In de het souterrain is voor iedereen wat: een bibliotheekje, een kinderspeelkamer, een jeugdruimte, een sauna en ik dacht ook een zwembad, maar ik ben niet overal geweest.
Het complex ligt vlakbij de piste.
Iedere morgen gingen we heerlijk ontbijten tegenover het appartement in de conditorei.
Echt een aanrader.
Wat een fijne vakantie hebben we gehad. Fijn appartement, vriendelijk en behulpzaam personeel en enorm aardige eigenaar. Komen er al meer dan 10 jaar en verveeld geen seconde.....Zeer mooie omgeving en super skigebied. Er ligt altijd sneeuw. Kijken vanuit ons appartement op de skipiste..... Een aanrader!

Bergblick
Een vertrouwd adres. We hebben hier nu inmiddels drie vakanties doorgebracht. Nette en ruime appartmenten, grote balkons met prachtig uitzicht. Het gehele complex bevindt zich vlakbij de piste, veel dichterbij kun je haast niet komen.
Bergblick is een perfecte uitvalsbasis om de prachtige natuur en bezienswaardigheden in de buurt te verkennen. Schoon en met een fantastisch uitzicht. Het personeel is bijzonder vriendelijk en hulpvaardig. het voelt echt als thuiskomen hier. Veel gezellige restaurants in de buurt waar je eerlijk Oostenrijks eten krijgt voor een prima prijs. Voor de kleintjes is er een leuke speelruimte binnen en buiten.
prima prijs kwaliteitverhouding
Huisdieren | Beschikbaar |