8FantastischScore uit 30 reviews

• Kluis

Unternarrach 21, 9123

Strandcamping Turnersee Breznik

8FantastischScore uit 30 reviews

Zeker een aanrader. Schoon en netjes. Aanrader.
Door speth op 29-07-2020

Mooie schone camping. Goed onderhouden en behulpzaam personeel. Prachtig en schoon huisje met uitzicht naar het meer. Zeker voor herhaling vatbaar.

een leuke gezinscamping aan de Turnersee.
Door HG op 20-08-2019

op een mooie ruime plek een luxe stacaravan gehuurd via touroperator. De camping wordt momenteel gemoderniseerd. Heeft al 2 nieuwe sanitairgebouwen met beide meerdere wasmachines. Met een eigen restaurant, geen haute cuisine, maar prima eten en drinken. De Turnersee is op loopafstand op deze camping met een eigen ligveldje en klein terras.

einmal breznik - immer breznik
Door brigitte bergner op 02-08-2017
Alleen gereisd

nun komme ich schon seit 11 jahren für jeweils 3 wochen hierher um mich zu erholen, die ruhe zu genießen, zu schwimmen, am morgensport am am see mitzumachen - DANKE ELISABETH - mit der walkinggruppe mitzugehen - DANKE KARIN und MANFRED! ich finde den platz ideal - einerseits bietet er viel zur unterhaltung wenn frau sie möchte, andererseits kannst du hier auch total deine ruhe haben. die vielen dauercamperInnen verleihen dem platz viel ruhe und gelassenheit. das liebe ich hier so. bitte weiter so und danke für die sauberkeit und ruhe in der nacht!

Strandcamping Turnersee Breznik

Alles sauber und gepflegt .
Door Widek op 06-06-2017

Die Leitung am CP super freundliche Bedienung und hervorragendes Essen im Restaurant

Een leuke camping die we bijna elk jaar bezoeken
Door Jan op 07-01-2017

Wij vinden daar gezelligheid door vrienden en kennissen, mooie ruime staanplaats en goed en schoon sanitair. In de omgeving kan je mooie wandelingen maken, en lekker zwemmen in het aanliggende meer

Wat een afknapper! Absoluut geen aanrader!
Door De reddertjes op 24-08-2016

Prachtige omgeving,leuk meer. Maar dat is Oostenrijk,heel mooi. Karinthië is gewoon prachtig.

Dus dat zegt niks over de camping. Die was een stuk minder door de restaurant medewerkers,vaste staan gasten. Je voelt je totaal buitengesloten. Personeel van het restaurant was echt super slecht. Onfatsoenlijke mensen. Onrespectloos gedrag. We werden genegeerd. Kok maakte een wuif handje van eruit. Heel apart. Niet uit te leggen. Ik zou zeggen je moet het zien. Maar dat raad ik echt af!!!!! Nooit!!!!Nooit weer naar deze camping. We zijn zelfs eerder weggegaan.

Dit is mijn aller eerste review ooit. Dat zegt wel genoeg dacht ik.