Laagste prijsgarantie
9.9FenomenaalScore uit 161 reviews
  • Deze accommodatie heeft een score van 9.9

Over Gauglerhof

In Oostenrijk vind je de kleine boerencamping Gauglerhof. Dieren, een speeltuin, een chillkamer en een mooi uitzicht over de bergen is wat je hier vindt. Deze camping is een goede keus voor mensen die van de natuur houden. Een aanrader is de Kärnten Card aan te schaffen, zodat je de indrukwekkende omgeving goed kunt verkennen.

• BBQ toegestaan

Gauglerhof

9.9FenomenaalScore uit 162 reviews

Fantastische Camping
Door Familie van Velzen op 18-08-2023

Vanuit Frankrijk naar deze prachtige camping gereden om even te genieten van de rust en het magische Oostenrijk.
De terassen Camping ligt in een rustig dorpje en de plekken zijn van prima formaat .
De eigenaren werken echt keihard om het iedereen naar hun zin te maken.
En echt even een persoonlijk praatje ... daar houden wij van .
Het sanitair op de camping is echt super en brandschoon .... mijn complimenten aan de eigenaren .
Voor heerlijke verse broodjes en Melk van de boer kan je elke ochtend genieten .
Ook als je geen zin hebt om te koken kun je op het terras genieten van een heerlijke kleine kaart .
Ook werd er een bingo georganiseerd en een BBQ .
In de omgeving meerde supermarkten en restaurants en het grote meer is vlakbij .
Wij hebben met volle teugen genoten van een een kleine week op deze super mooie camping .

Prachtig gelegen kleine camping.
Door Anneke op 21-07-2023

We hebben hier drie weken met onze tent gestaan op een erg mooi plek. Het uitzicht was grandioos. Het sanitair ziet er heel erg schoon uit. De eigenaren doen erg hun best om het iedereen naar de zin te maken.

Fantastisch
Door Wittenberg op 18-08-2022

Supermooi gelegen camping. Sanitair is brandschoon. Gemoedelijke sfeer, niet te massaal. Heel vriendelijke eigenaren.

Fantastisch!
Door Marianne op 21-07-2022

Wat een leuke gemoedelijke camping! De camping wordt gerund door een Nederlands echtpaar. Zij doen er alles aan om het hun gasten naar de zin te maken. Het sanitair is brandschoon en wordt zelfs 's avonds nog schoongemaakt. TIP: als je met de caravan komt volg dan wel de routebeschrijving die op de website staat van de camping!! De weg die de navigatie aangeeft, is niet te rijden met een caravan.
De camping is een goede uitvalsbasis om allerlei leuke dingen in de omgeving te ondernemen. Tip: schaf de Kärnten Card aan (dat kan op de camping) want met deze kaart kun je gratis gebruik maken van veel faciliteiten zoals de gondelliften en zwembaden. De kosten heb je er snel uit.

Fantastisch en zeker voor herhaling vatbaar.
Door Gerard & Cora Rila op 07-07-2022

Wij hebben twee weken gelogeerd in het appartement van camping Gauglerhof. Een zeer rustige kleine camping, uitermate geschikt voor iedereen. Het appartement is enorm ruim met twee slaapkamers en is geheel compleet met alles wat er nodig is. Het is super netjes en de handdoeken en beddengoed wordt gewassen door de (Nederlandse) eigenaars. voor een wasje kan je op de camping een was draaien voor €3,50.
Het appartement ligt centraal voor vele uitstapjes welke voordelig kunnen worden gedaan d.m.v. een Kärtnen card. Uit eten kan in de wijde omgeving. Kortom een prachtig appartement met een fantastisch uitzicht en omgeving.

Heel fijn
Door Bert en Ans Kraaijenbrink op 03-10-2021

Wederom een fantastische vakantie gehad op de Gauglerhof. Camping zoals altijd heel schoon en netjes. Komen zeker weer terug. Bert en Grietje bedankt.