Goed nieuws! Zoover heeft alle vouchers uitbetaald. Boek je vakantie met geldteruggarantie!

Lesachtal
Advertentie

Vakantie in Lesachtal


Selecteer hieronder je filters
 • Met wie en wanneer reis je?

  Als we dat weten, kunnen we je overal de juiste prijsinformatie laten zien.

  2 volwassenen
  Volwassenen

  12+

  2

  Kinderen

  2 tot 12 jaar

  0

  Baby's

  Jonger dan 2

  0

  Leeftijd bij thuiskomst. Min. 1 persoon ouder dan 18.
Advertentie
Annuleren

Jouw filters

Sorteren:
Kaart
Je hebt geen filters geselecteerd
4

vakanties Lesachtal

Reviews over Lesachtal

Review toevoegen

 • 9Joop Broer28-08-2012

  Onbezoedelde natuur

  Het Lesachtal is een echte bestemming voor de natuurliefhebber, wandelaar en rustzoeker. Een rijke flora en fauna en door de ligging nabij Italie aan de zuidkant van de Alpen een aangenaam klimaat. De variatie in samenstelling van het aan beide zijden van het dal aanwezige gebergte en de speelsheid van het licht maakt elk moment weer anders. Kenmerkende tradities een gerechten en een interessante historie maakt een bezoek meer dan waard.

  Rapporteren
  • 8Cultuur
  • 10Omgeving

  Gereisd met partner in juli 2012

 • 9Rudy den Butter01-10-2006

  Het Lesachtal is een schitterend gebied vlakbij de Italiaanse grens. Het gebied is nog niet ontdekt door skitoerisme en derhalve vrij van skiliften. Je kunt er heerlijk wandelen en het weer was in de periode dat wij er waren schitterend. We gaan hier zeker een keer terug. Als je van winkelen en toeristische trekpleisters houdt dan kun je beter een ander dal kiezen in Oostenrijk, want dit is echt voor de rustzoekers en wandelaars.

  Rapporteren
  • 10Omgeving
  • 9Sfeer in stad

  Gereisd met familie in september 2006

 • 10P. Kelderman16-07-2006

  Het Lesachtal is door de Westduitse televisie uitgeroepen tot het meest onbedorven dal van Oostenrijk. En dat klopt. Wie op zoek is naar meren, disco's en een uitgebreid uitgaansleven komt hier bedrogen uit. Wie daarentegen zoekt naar een vakantie in een natuurlijke bergomgeving, waar het goed wandelen is, is op de juiste plaats. In het Lesachtal liggen een aantal kleinere bergdorpjes zoals Kotschach, Liesing, St. Lorenzen, Maria Luggau. In als deze plaatsen vindt u Gasthofen, zimmer frei en vakantiewoningen. Op de site van het (www.)Lesachtal(.com) vindt u adressen te over. Het dal ligt tegen de Italiaanse grens, dus zuiderlijker kunt u in Oostenrijk niet gaan. Het klimaat is daarmee in overeenstemming. Veel dorpen liggen echter op grote hoogte en dat maakt de nachten (aangenaam) koel. Een van de mooiste plekje in het Lesachtal is wel het dorpje Obergail dat op 1200 meter ligt en een uitzicht biedt dat bij heel helder weer wel zo'n 120 kilometer bedraagt.

  Rapporteren
  • 10Omgeving

  Gereisd met partner in mei 2006

Advertentie
Advertentie