Haus Taekema
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieAppartementZeer schoon Ga naar accommodatieFewo Marielle
AppartementZeer schoon Ga naar accommodatieLandhaus Bonaventura
AppartementPrachtig gelegen Ga naar accommodatieClofers Leisure Lodges Jenig
AppartementPrachtig ingericht
Haus Taekema
Dit jaar voor de derde keer bij Johannes en Gerkje op vakantie geweest, zoals altijd weer een super vakantie gehad!! Een echte aanrader! Ook voor de jeugd genoeg te doen!
Wij hebben 10 dagen in appartement de Burg gezeten. Gerkje en Johannes zijn fantastische mensen, alles super goed voor elkaar. Zo ontzettend mooi om te zien hoe goed ze alles voor elkaar hadden. Omdat het weer veelal warm maar bewolkt was (tussen de 20 en 23 graden), hebben we heel veel activiteiten in de omgeving kunnen ondernemen met de Karinthie card (aanrader). Helaas hebben we nog lang niet alles kunnen doen, dus we komen zeker terug!
Zowel in 2019 als in 2020 zijn we te gast geweest bij Haus Taekema. Een top accommodatie. Ons appartement der Glan, heeft een ruim balkon, wat veel privacy biedt. Binnenin het appartement meer dan voldoende ruimte voor vier gasten. Van alle gemakken voorzien. Eigenaren staan altijd voor je klaar, als er iets ontbreekt of stuk is, wordt het snel geregeld. Ook kun je bij hun terecht voor tips wat er in de omgeving te doen is. De omgeving is echt prachtig. Veel mooie meren waar gezwommen kan worden. Ook is in de omgeving veel te doen voor de kids. Een dagje Italië of Slovenië is ook aan te raden. Tip: Karinthië kaart is aan te bevelen. Veel attracties in de omgeving zijn dan gratis of met hoge korting.
Haus Taekema is een prachtig mooi appartement gelegen in een schitterende omgeving., Het door ons gehuurd royale appartement was van alle gemak voorzien. De ontvangst was uitermate warm en hartelijk. Echt een aanrader als je op zoek bent naar een appartement in Karinthië
Samen met mij vriendinnen zijn wij hier een week op vakantie geweest. We hebben het erg naar ons zin gehad. Wij zijn allemaal rond de 21 jaar en vonden het een geweldige vakantie. Er is van alles te beleven: bootje huren, op een banaan achter de boot, paragliding, winkeltjes en heerlijke terrasjes. Kortom wij hebben ons hier geen moment verveeld. De eigenaren zijn lieve mensen die je vakantie helemaal afmaken, ze staan altijd voor je klaar en willen je met alles helpen.
Wilt u ook een heerlijke vakantie? Bezoek dan ook haus taekema!
We hebben hier een hartstikke gezellige tijd gehad, voor jeugd zoals ons is hier van alles te beleven. :) De eigenaren van het appartement zijn super aardig en erg gezellig. 🥰 Wij hebben een week in een appartement gezeten maar hier zijn eigenlijk zoveel leuke dingen te doen dat we nog wel een weekje erbij wouden boeken. Het appartement heeft een erg leuke sfeer en geeft je echt een vakantiegevoel.☀️
Haus Taekema info
- Centrale verwarmingBeschikbaar
- VaatwasmachineNiet beschikbaar
- WasmachineBeschikbaar
- KluisNiet beschikbaar
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- TennisNiet beschikbaar
- SaunaNiet beschikbaar