/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Facco%2F4b16f819-9708-44c2-b916-6442e9f9b048%2Ff07744e1-9f8c-4607-bd81-689ff9c321eb.webp)
EuroParcs Hermagor - Nassfeld
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03260000-03269999%2FE3269152.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03260000-03269999%2FE3269160.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03260000-03269999%2FE3269174.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03260000-03269999%2FE3269161.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03260000-03269999%2FE3269162.jpg)
We hebben de beste aanbieders voor EuroParcs Hermagor - Nassfeld voor je op een rij gezet:
Vakantiepark info
Rolstoel toegankelijk
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Sportfaciliteiten
Omschrijving
Middenin de Oostenrijkse Alpen, vlakbij de Italiaanse grens, ligt vakantiepark EuroParcs Hermagor · Nassfeld. Naast een heerlijk buitenzwembad en een wellnesscentrum heeft het park een breed scala aan sportmogelijkheden voor de sportliefhebber. Zowel in de zomer als in de winter is het daarom goed v...
Telefoonnummer | |
E-mailadres | |
Adresgegevens | Obervellach 15, 9620 |
Website | |
Social media |
EuroParcs Hermagor - Nassfeld
Mooi appartement alles aanwezig en prima service. Genoeg te doen in de omgeving en lekker zwemmen op het park. Wij en zelfs onze hond zijn verwend met wat lekkers als welkoms kado. Echt een aanrader.
Voor de twaalfde keer naar deze super camping geweest. Mooie plaatsen en schoon sanitair. Zeer mooie omgeving waar ook veel te beleven is. Zeer vriendelijk personeel en behulpzame parkmanager. We hebben alweer geboekt voor volgend jaar!!!
Genoeg te doen voor de kinderen: indoor speeltuin en daarnaast de kids club (open van 8.30-12.00). Onze kinderen hebben zich daar hele ochtenden mee vermaakt. Ook de buitenspeeltuin en de bioscoop waren geliefd. In de bioscoop draait elke dag een film, soms ook in het nederlands.
Camping bestond voor een groot deel uit nederlanders (>80%). Genoeg vriendjes om meer te spelen. Zwembad is top en ziet er netjes en luxe uit. Geen glijbaan, maar met wat opblaasartikelen, duikringen, flippers e.d. kunnen ze zich prima vermaken.
Sanitair (west) prima. Er wordt 2x/dag gepoetst. Het sanitair zou wat mij betreft ook die luxe uitstraling mogen hebben zoals bij het zwembad. De baby/familie ruimte was top. Handig droogruim voor de kleding. Wasmachines met een sleutelsysteem; soms een paar keer naar de receptie moeten lopen om te vragen of er al een sleutel terug was gekomen. Alles is toegankelijk met een speciale armband. Onhandig soms.
EuroParcs Hermagor - Nassfeld
Een toffe camping, alles goed geregeld. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ook een prachtige omgeving. Wij hebben genoten.
Voor 4e jaar op rij op deze camping geweest. Zoals andere jaren ook nu weer heel vriendelijke en behulpzame receptie-medewerksters, mooie ruime campeerplekken, voldoende en schoon sanitair, heerlijk zwembad en uiteraard een prachtige omgeving. Volgend jaar weer!
Als je een plaats krijgt toegewezen op het eerste pad links na de slagbomen dan krijg je niets mee van de positieve ervaringen die anderen hier beschrijven. Klein, stinkend naast de camper-loos-plaats. Geen uitzicht en dichtbij de doorgaande weg waar vrachtauto's met 100 km/uur voorbij razen. Meerdere keren per dag zie je dan mensen met hun vuilniszak zoeken naar het milieu-station wat aan de andere kant van het receptiegebouw zit. Blijkbaar nodigt het aanzicht van dit pad hiertoe uit.
Camping-informatie
Naturistencamping | Niet beschikbaar |