8.8FantastischScore uit 5 reviews

Feriendorf Hemmadorf

8.8FantastischScore uit 5 reviews

Heerlijk
Door Fam. Teunissen op 22-09-2017

Het huisje was schoon en groot genoeg voor ons tweetjes. Een heerlijk zwembad en onze honden hadden alle vrijheid. In de omgeving kun je prachtig wandelen. Je moet inderdaad wel even rijden naar de meren of naar Villach en Klagenfurt maar voor ons geen bezwaar. De Nockalmstrasse en de Villacher alpenstrasse zijn prachtig. Wij komen zeker nog terug.

Rustig gelegen
Door Espedi op 28-10-2011

In dit park de zomervakantie doorgebracht. Huisjes zijn simpel maar schoon en genoeg ruimte. Park is gelegen in een rustig dorp waar verder niets te doen is. Nadeel is dat je minimaal 30 minuten in de auto zit om in de bewoonde wereld en de meren terecht te komen. Wel mooie wandelroutes in de omgeving. Eigenaren Herbert en Maria zijn supervriendelijk en gastvrij. Gezellig met hen en andere gasten geborreld in de avond.

Gezellig kleinschalig park
Door Anoniem op 24-08-2011

Prima naar het zin gehad. Tijdens onze vakantie werd er helaas niets georganiseerd. Nederlanders en Belgen op het park. Veel speelgenot voor kinderen aanwezig. Wasmachine gratis gebruik. Moutainbikes kon je zelf pakken om lekker te fietsen.
Eigenaresse is heel vriendelijk en belangstellend!! Veel te zien en te genieten in de omgeving. Wel even wat verder rijden, maar bergen kijken verveelt nooit. Wij zijn uitgerust thuis gekomen!!

Aanrader !!! Fantastische plek !!
Door Fania en Pascal op 15-08-2011

Zeer gastvrije gastvrouw en gastheer. Doen alles om het hun gasten zo comfortabel te maken. Prima bungalows met alle comfort. Naar behoefte steeds proper bad- en keukenlinnen. Iedere woensdagavond wordt iedereen uitgenodigd voor een drankje en hapje (meestal zelfgebakken gebak door Maria gebakken)

relaxte vakantie voor de hele familie
Door Susanne Peters op 03-08-2009

Een persoonlijk vakantiepark waarbij de eigenaren geregeld aanwezig waren. Je kunt voor alles bij hun terecht! een mooi park, mooie huisjes, erg fijn zwembad, trampoline, tafelvoetbal, speeltoestellen, badminton, tafeltennis. helemaal top als je de rust zoekt. Kinderen vermaken zich perfect. Alleen maar nederlanders die al jaren terugkomen! Iedere woensdag een borreltje georganiseerd door de eigenaren. een fijne tv kamer voor de kinderen. Kortom, heerlijke vakantie. Je kunt prima uitstapjes maken. Het is wat verder weg allemaal maar prima te rijden. De Worthersee ligt op 40 min. rijden; echt een aanrader!!