9.5FenomenaalScore uit 29 reviews

Pension Seeblick

9.5FenomenaalScore uit 29 reviews

Fantastisch!
Door Inge Habers op 15-09-2019

Super mooie week gehad bij pension seeblick, bij Jim en Susanne . Goed appartement en schoon. Hele mooie plek, net aan het meer en je loopt zo het bos in. Super ontvangen en wegwijs gemaakt. Gaan zeker nog een keer.

Fantastisch!
Door Karen van der Wal op 09-09-2019

Net terug van een heerlijke week op deze fantastische locatie! Nog niet eerder in Oostenrijk geweest, maar weet zeker dat we hier vaker terugkomen. Susanne en Jim zijn een goede en enthousiaste gastvrouw/heer, en niets is ze teveel. Appartement is ruim, goede bedden, een heerlijke douche, grote bank in de woonkamer, goed uitgeruste keuken, mooi uitzicht en alles tiptop in orde! Er is veel te doen en te zien in de omgeving. TIP; koop een Kärnten Card, voor een vast bedrag kun je gebruik maken van vele bezienswaardigheden en haal je de gemaakte kosten er dubbel en dwars uit. Oh ja, honden zijn hier erg welkom. Ook hun hebben genoten ;-)

Fantastisch
Door L. Stuiver op 13-08-2019

Mooie en grote appartementen en kamers.

Pension Seeblick

Aanrader, zeker ook voor mensen met honden.
Door De Jong op 13-08-2019

We hebben een super week gehad bij Jim en Susanne. Alles is prima voor elkaar. We hadden een super groot appartement en wat helemaal een luxe was dat de kids een eigen kamer hadden met douche en wc. Vanaf het balkon heb je een super uitzicht op het meer. Er is veel te doen in de omgeving. Een prima locatie voor een onvergetelijke vakantie.

Fantastisch
Door Renate op 28-07-2019

Fantastisch pension met fenomenaal uitzicht vanaf het balkon. Jim en Susan zijn zeer vriendelijk en gastvrij en doen er alles aan om het je naar de zin te maken. De appartementen zijn schoon en zijn gezellig ingericht in authentieke Oostenrijkste stijl. De bedden liggen heerlijk. Vanaf het pension ben je met een paar minuten bij het meer waar je kunt kanoën, surven en zwemmen. Het pension vormt daarnaast een prachtige uitvalsbasis voor heerlijke wandelingen in de bergen. Vanuit het pension loop je zo het bos is voor een heerlijke wandeling naar nabij gelegen plaatsen aan het meer.

Top vakantie!
Door Frank, Sophie en Boris op 26-07-2019

Bij aankomst werden wij super vriendelijk ontvangen door Jim en Susanne. Zij stonden voor ons klaar en hebben ons super geholpen. Zij gaven ons veel leuke tips en lieten ons de hotspots zien van Feld am See. Appartement was super groot, met aanliggende tuin en perfect ingericht voor ons en de hond. Vanuit Pension Seeblick konden wij direct vele mooie wandelingen maken. Feld am See is een goede combinatie om te ontspannen, actief te zijn en gezellig te eten en drinken. Kortom: wij hebben een fantastische vakantie gehad en komen hier zeker terug!

Huisdieren

Wlan internet