8.7FantastischScore uit 3 reviews

• Animatie programma
  • Kinderzwembad
  • Sportfaciliteiten

Omschrijving

Aan de Feistritzer Stausee, in het zuiden van de Oostenrijkse provincie Karinthië, ligt EuroParcs Rosental. Hier verblijf je in één van de comfortabele kamers of in een vrijstaand chalet middenin het groene landschap. EuroParcs Rosental staat voor plezier en ontspanning met een wellnesscentrum, rest...

Telefoonnummer

EuroParcs Rosental

8.7FantastischScore uit 3 reviews

Top vakantie!
Door van doorn op 17-01-2016

Hele leuke vakantie gehad in de zomer van 2014! Een fantastisch verwarmd buitenzwembad met daarom heen luxe ligstoelen. Ze brengen op verzoek een lekker drankje. Het complex is rustig gelegen. Er is veel te doen zoals tennissen, klimwand en minigolf. Voor een uitje naar de bergen wel even de auto nodig. Eten is erg lekker. Geen hele grote buffetten, wel een gratis sapje erbij. Personeel heel vriendelijk. Echt een aanrader om eens naar toe te gaan. Kinderen vermaken zich opperbest!

Een echte aanrader!
Door Familie Van Driel op 14-07-2013

Wij verbleven van 10 dagen in juli in het Wahaha Paradijs en we hebben een heerlijke vakantie gehad! Goede familiekamer, heerlijk eten (iedere avond een ander thema-buffet) in een zeer kindvriendelijke omgeving. Het hotel heeft een kinderzwembad en daarnaast ook een natuurbad. Ook kun je goed terecht in de sauna, kinderen mogen ook daarin. Verder is is er een grote speelhal waar de kinderen zich goed kunnen vermaken (daar is ook een miniclub) en een grote sportruimte. Het is een perfect hotel om met kinderen te verblijven. Het hotel ligt prachtig, maar wel wat afgelegen. Toch is er in de nabije omgeving genoeg te doen, de Tscheppaschlucht en de Klagerfürter Hutte zijn zeker het bezoeken waard. Ook bij de Loibelpass (richting Slovenië) kun je prachtig wandelen.

Mooi Appartement
Door S.Smit op 09-09-2010

Een heel mooi appartement hadden wij type orchidee,goede bedden .De keukeninventaris was aan kleine kant maar als je zelf niet kookt is dat geen probleem.Wij hadden halfpension geboekt het eten was goed maar niet alles was even warm duidelijk nog startproblemen.Jammer is dat er geen overdekt zwembad was wel een verwarmd buitenbad en een natuurbad.Een mooi wellness centrum en voor volwassenen en kinderen genoeg te doen in de grote hal.Het personeel was ook heel vriendelijk.Wij hebben een supervakantie gehad.

Camping-informatie
Aantal huisjes op park