Berggruss

We hebben de beste aanbieders voor Berggruss voor je op een rij gezet:
Camping info
Rolstoel toegankelijk
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Sportfaciliteiten
Omschrijving
Ruime plekken, veel groen, gemoedelijk en kleinschalig: dat is Camping Berggruss in Karinthië. Voor afkoeling is er een klein zwembad of gratis toegang tot het zwembad in het dorp op loopafstand. Dit is een hondvriendelijke camping. De natuur in de omgeving is prachtig voor fietsen en wandelen. Een ...
Berggruss
Heerlijk, voor de 5e keer hier, terwijl we eigenlijk juist nooit 2x hetzelfde boeken. Nu weekje op terugreis uit Italië. Camping is heerlijk. Zoals kamperen bedoeld is. Basic maar prima voorzieningen. Heerlijk en gezellig eten op loopafstand. Dorpje waar de tijd blijft stilstaan. Alles blijft zoals het was en dat maakt het juist zo relaxed. Voldoende nl kinderen om savonds mee te spelen. Het weer is in dit dal eigenlijk altijd top, nu was het wat frisser en helaas door veel regen was de grond erg nat. Maar we hebben ons prima vermaakt en mooi gewandeld. Wij komen weer terug!
Afgelopen maand geweest. Mooie, schone camping. Camping ligt tussen een drukke weg en spoorlijn in, maar daar heb je geen last van. Sanitair is schoon. Elke dag vers brood op de camping. Klein en ondiep zwembad, maar prima om af te koelen. Ook krijg je van de campingeigenaar vrijkaartjes voor het zwembad in het dorp op loopafstand. Mooie wandelroutes in de buurt.
Onze kinderen hebben zich 's avonds prima vermaakt op de camping met andere jongeren.
We zijn een week met onze kinderen op deze camping geweest en er was zoveel leuks te doen in de omgeving dat we ons nog prima langer hadden kunnen vermaken. Prachtige wandelingen langs beekjes en door ongerepte natuur. Heel mooi gelegen openbaar zwembad waar de kinderen zich prima hebben vermaakt. De Raggaschlucht is echt een beleving en ook van de Wassererlebnisweg hebben we genoten. De plekken op de camping zijn voor Oostenrijkse begrippen redelijk ruim, maar wel klein voor wat wij gewend zijn in andere landen. Jammer dat de auto’s bij de plek staan, dus je kijkt vanuit je tent op allerlei auto’s uit. Enerzijds komen families komen hier al jaren terug en kennen elkaar goed. Daarnaast een doorreiscamping vanuit Kroatië, dus de sfeer is wat ongezellig (vinden wij). Sanitair is minimaal, dus voor afwassen sta je met regelmaat in de rij en toiletten worden intensief gebruikt. Bakker komt in de ochtend langs met broodjes, dat is heel fijn.

Berggruss
Vooral in voor en nazeizoen voor de wat oudere een mooie plek met een zwembadje. Voldoende eetgelegen in de buurt.
Fijne rustige camping, wij stonden er in het naseizoen dus al rustiger. Geheel ongedwongen sfeer. Trein rijdt regelmatig langs maar is niet hinderlijk. Zwembad voldoet maar is niet meer dan voor verkoeling, daar zou meer uit te halen zijn. In het dorpje is een gemeentezwembad met fijne ligweide en kleine speeltuin. Speeltuin is voor op het terrein dus met kleine kinderen moet je ook mee.
Gezellige kleine camping met een prachtig uitzicht. Ruime plaatsen. Klein zwembadje op de camping en je kan gratis gebruik maken van een prachtig gemeente zwembad op loopafstand. Veel te doen in de omgeving, ook prachtige wandel tochten direct vanaf te camping. Veel kinderen tot een jaar of 12. Tip maak gebruik van de karintie kaart.
Camping-informatie
Naturistencamping | Niet beschikbaar |