8FantastischScore uit 4 reviews

Sonnalm

8FantastischScore uit 4 reviews

Heerlijk hotel
Door Karen op 21-08-2023

Prima hotel gunstig gelegen bij het centrum en aan de wandel routes. Gastvrij, prima maaltijden. Uitgebreid ontbijt buffet. Kamers heel ruim, wel wat gedateerd. Prima bed en super schoon.

Immer wieder in die Sonnalm im Herbst
Door Scherrer op 01-10-2017

Wir kommen schon einige Jahre nach Bad Kleinkirchheim, und immer wieder gerne in die Sonnalm. Wir fühlen uns einfach wohl hier. Fabelhaftes Frühstücksbuffet, sehr gute Kuchen am Nachmittag und das Abendessen vom langjährigen Küchenchef ist immer der krönende Abschluss des Tages. Großer Wellnessbereich mit Saunen, Whirlpool und Schwimmbad. Auf den Liegestühlen am Pool kann schön Sonne tanke.

Was uns auch immer gut gefällt ist, das die Kärnten Card im Preis enthalten ist. So sind die Bergauffahrten mit der Gondel, unzählige Ausflugsziele, Schifffahrten...etc gratis!!!!

Wir freuen uns jetzt schon aufs nächste Jahr :)

Mooi hotel maar niet van harte klantvriendelijk
Door h.otten op 14-08-2013

Kamers en ligging van hotel is prima ook de mogelijkheden. Maar wil je na 21.00 uur nog wat drinken etc. dan ben je verkeerd want "iedereen is naar bed" of je wordt naar bed gekeken want om 22.00 moet alles dicht en opgeruimd zijn. Het ontbijt is perfect, maar het diner is op zich uitstekend, maar bijna vegetarisch want niet onze smaak is. Vlees moet je zoeken. Storend vonden wij ook dat het aardige mensen naast ons toegestaan werd tijdens het diner in "ongeveer"badkleding incl. zwemboxer te verschijnen.

Culinaire verrassing!
Door Natasja op 07-08-2012

Het hotel ligt prachtig op een locatie net buiten het centrum van Bad Kleinkirchheim. De kamer die wij hadden nr. 324 lag op de derde verdieping met een ruim balkon en prachtig vrij uitzicht. De kamer was ruim met badkamer met douche & bad en een apart gelegen toilet. Een lekker buitenzwembad met ligweide en wellness zijn een fijne bijkomstigheid. Iedere avond was er een zeer smakelijk 5-gangen avondmenu, met keuze uit vlees, vis of vegetarisch. Dit menu was van uitzonderlijk hoog niveau! Het is een vrij kleinschalig hotel, +/- 22 kamers en hierdoor is de benadering van personeel e.d. heel persoonlijk en gemoedelijk. Wij reisden zonder kinderen, maar er waren veel faciliteiten voor kinderen; groot speelgazon met klimwandje, glijbaan, schommels, voetbalveldje. Binnen een speelhoek en kamer voor kinderen. Voor kinderen is er een speciaal aangepast kindermenu tijdens het diner.

Het complex
Totaal aantal kamers