Nockberge Lodge
Centrale verwarming
Vaatwasmachine
Adresgegevens | Dorfstraße 90, A-9546 |
Nockberge Lodge
De recensies waren al wat ouder, dus waren we wat huiverig voor ons vertrek. Voor een wintersportbestemming was het wat verder weg dan wat we gewend zijn. Voor de tunnel -2 en sneeuw onderweg, na de tunnel 8 graden, groene omgeving, strak blauwe lucht en zon. Met nog minder dan 50 km te gaan, weer even benauwd. Bij aankomst vriendelijk ontvangst met uitleg. Op de website stond dat de kinderen in de voorjaarsvakantie bij aankoop van een skipas voor volwassen voor €1,- per dag konden skiën. Daarvoor moet je de skipas wel bij de receptie kopen. Het huisje lag perfect. Nummer 102, het gedeelte bij de lift. Appartement schoon, erg ruim! Je noemt of oud/ gedateerd of Oostenrijkse sfeer. In het huisje deden we de skischoenen aan en liepen naar de lift. Prachtig skigebied! Ondanks veel zon perfecte pistes! Lekker rustig (zelfs in de voorjaarsvakantie). Veel rode pistes, minder toegankelijk voor beginners. Restaurant in dorp tijdig reserveren!
Optimaal ontspannen, genieten van een prachtige omgeving en heerlijk tot rust komen in meer dan fantastische bedden. Het appartement (Nockalm) is van alle gemakken voorzien en biedt perfecte ruimte om een week (of langer) door te brengen met een gezin met hond. Perfecte gastvrouw en gastheer !!
Keurig, netjes, nieuw en sfeervol appartement. Van werkelijk alle gemakken voorzien (vaatwasser, magnetron, Nespresso apparaat etc.). Zeer goede boxspringbedden en luxe badkamer. De ligging en het uitzicht is prachtig. De gastvrijheid van de eigenaren Ellen en Jacob (Jaap) maakt dat je je direkt welkom voelt.
Alles was perfect Vriendelijke gastvrije mensen Mooie omgeving Mooie nieuwe appartementen Heerlijke boxspringbedden
Wij hebben hier ruim een week mogen verblijven. Met de Karntencard, die je krijgt bij aankomst, kun je volop gebruik maken van de kabelbanen in de omgeving. Ook is het een mooie plek om te mountainbiken. Volop wandelmogelijkheden in de omgeving, ook zo vanuit het appartement. We hebben genoten van de huiselijke sfeer en ook van de luxe. Vooral de bedden zijn heerlijk. We komen graag nog een keer terug! Bedankt voor de gastvrijheid Jaap en Ellen !!