Gasthof Arriach

Gasthof Arriach
Prachtig gasthof in het geografisch middelpunt van Karintië. Gelegen tussen talrijke (zwem)meren en de bergen (Gerlitzen). Dus zowel in de zomer als de winter een uitstekende bestemming. Het gasthof heeft ruime kamers met balkon, uitstekende bedden ein alle met eigen sanitair. Overal is het superschoon. Heel aardige (Nederlandse) eigenaren.
Dit Gasthof ligt ongeveer 10 kilometer van Villach en heeft een prachtige ligging. Kraakhelder!
Super geëngageerde hoteleigenaars die steeds voor je klaarstaan. Mooi uitzicht vanuit de kamer. Zeer propere kamer. Rustige omgeving met veel wandelmogelijkheden. Uitgebreide kaart en niet prijzig.
Schitterend gelegen gasthof waar we eigenlijk te kort zijn verbleven. We hadden een geweldige kamer met een schitterend balkon, en het eten van Piet was voortreffelijk. Zowel Peter als Piet zijn geweldige gastheren, die (voor ons helaas) van hun welverdiende pensioen gaan genieten. Wij wensen de nieuwe uitbaters in ieder geval heel veel succes!
Mooi verblijf en rustige omgeving om te vertoeven. Alles werd door de, altijd even vriendelijke eigenaren ,in de puntjes verzorgd. Wij hadden half pension.Uitgebreid ontbijt. Elke avond een uitgebreid en heerlijk 4 gangen diner!!Ruime kamer, heel mooi uitzicht! Eigenaren waren ook behulpzaam door het geven van tips om de omgeving te verkennen. Gewoon top!!!
Soort hotel
Gezinsvriendelijk hotel | Beschikbaar |