Camping Strandheim Hytter
We hebben de beste aanbieders voor Camping Strandheim Hytter voor je op een rij gezet:
- Waardering
Camping info
- Huisdieren toegestaan
- Ria04-08-2020
Fantastisch!
Heerlijk knusse terrassen camping met fijne privé plekken. Schoon en compleet sanitair en geen vaste sta-caravans zoals op veel andere campings in Noorwegen. Lieve eigenaren, echte Noorse sfeer. Prachtig uitzicht op het meer, waar je ook prima kunt zwemmen.
- 'm van den berg18-08-2019
Geweldig
Geweldig. Kleine leuke hutjes. Zeer behulpzame eigenaar. Mooi meer, waar de kinderen heerlijk konden zwemmen. Sanitair schoon en goed onderhouden. We waren hier 3 nachten maar hadden graag langer gebleven. We komen hier bij een volgende reis door Noorwegen zeker terug!
- [email protected]22-07-2019
Fantastischer Ort - jederzeit wieder!
Kleiner gemütlicher Campingplatz mit Hütten und Stellplätzen für Wohnwagen /Wohnmobilen. Sehr netter Besitzer der auch sehr gute Ausflug-Tipps in die Umgebung weiter gibt. Spricht auch etwas Deutsch. Eine vorab Buchung macht in der Hauptsaison sinn, da eben sehr beliebt. Sanitären Anlagen, sowie das Gelände sind sehr gepflegt. Würden jederzeit wieder kommen
- Dhr van Jaarsveld08-07-2019
Onvergetelijk
Uiterst vriendelijk en behulpzame beheerders. Je voelt je meteen op je gemak. Schitterende en rustige ligging. Op 4 km afstand een groot en interessant openluchtmuseum. Op 1 km een behoorlijk winkelcentrum. Mooie wandelmogelijkheden. Deze camping was voor ons, tijdens ons verblijf in Noorwegen, een topper.
- Stefan Wilmes07-07-2019
Mooie natuurcamping bij water.
Mooie, rustige terras camping aan water. Zeer aardige eigenaar, Sven, die geholpen wordt door zijn vrouw. We zaten in een hoger gelegen typisch noorse hut. Het sanitair is zeer netjes incl. vloerverwarming. Winkels vlakbij, Kiwi/Spar, 15 minuten lopen of 5 minuten met de auto. Hopenlijk gaat Sven (76) nog even door.
Camping Strandheim Hytter info
Camping-informatie