Coronavirus en jouw vakantie: bekijk de laatste ontwikkelingen.

The Giants Causeway Coast and Antrim Glens
Advertentie

The Giants Causeway Coast and Antrim Glens

8.9Fantastisch

Score uit 4 reviews

Op vakantie geweest naar The Giants Causeway Coast and Antrim Glens?

Review schrijven

 • 9Minke01-12-2018

  Geweldige kust / natuur om zeker terug te komen!

  Camera mee en stevige wandelschoenen aan. Lopend over de paden en klimmend op de giants basaltzuilen...geweldig. Elke hoek of bocht geeft weer een prachtig nieuw uitzicht. Golven beuken op de kust. Prachtige kleuren. Je krijgt er niet genoeg van. Er is een lange en korte route die je kan combineren. Voor degenen die wat minder ter been zijn. Er rijden shuttlebusjes maar het mooiste is toch zelf alles aflopen en top genieten van de natuur. Ook van de rest van de Atlantic way trouwens....overweldigende mooie ruige kustlijn en mooie baaien.

  Rapporteren

  Gereisd met vrienden in april 2018

 • 9Bart27-10-2013

  Absolute aanrader in Ierland

  Grote rotsformatie in het Noorden van Noord-Ierland. Zeer de moeite waarde door het ruige landschap en de 6-hoekige basaltzuilen. Over de oorsprong van deze 'maffe' formaties wordt getwist, het meest waarschijnlijke is dat de formatie is ontstaan uit een vulkaanuitbarsting. Je kunt er mooi wandelen, je proeft het echte Ierse weer (het is er winderig) en het uitzicht is prachtig.

  Rapporteren

  Gereisd met partner in juli 2013

 • 9Bos07-08-2013

  Bijzonder mooi!

  Bij zonsondergang geweldig om te zijn met alle kleurscharkeringen

  Rapporteren

  Gereisd met partner in juli 2013

 • 8Koen03-07-2011

  Werelderfgoedlijst

  Aardig om te zien, wordt echter groter gebracht dan het daadwerkelijk is. Men probeert je te laten parkeren in Bushmills om vandaaruit de bus naar de Giant's Causeway te laten nemen. Parkeerplaatsen genoeg net iets verder dan het bezoekerscentrum. Vervolgens wel een flinke trip naar beneden en later dus omhoog.

  Rapporteren

  Gereisd met partner in juni 2011