Ben je op zoek naar goed beoordeelde bestemming voor je vakantie in Noord-Ierland? Hieronder vind je alle bestemmingen in Noord-Ierland.
Sorteer op :
Aanbevolen door Zoover
Waardering
Aantal reviews

80 Bestemmingen Noord-Ierland

Zoeken binnen de huidige resultaten:
Ben je van plan op vakantie te gaan naar Noord-Ierland, maar weet je nog niet welke vakantiebestemming het beste bij jou wensen past? Geen probleem, want op deze pagina vind je een overzicht van de populairste vakantiebestemmingen van Noord-Ierland. Klik op de naam van de vakantie bestemming van jouw keuze om meer gedetailleerde informatie over deze bestemming te krijgen. Bij de meeste vakantiebestemmingen kun je ook reviews vinden van reizigers die jou reeds voorgingen. Vergeet daarnaast niet om naar de foto’s en video’s van de vakantiebestemming te kijken, deze kunnen je vaak een nog completer beeld geven van wat je te wachten staat.
Noord-Ierland scoort een 7,7 uit 10, op basis van 62 reviews
Ga je op vakantie naar Noord-Ierland? Op deze pagina vind je een overzicht van alle vakantiebestemmingen in Noord-Ierland. Op Zoover vind je reviews van 19 Appartementen, 8 Campings, 116 Hotels, 7 Vakantiehuizen, 2 Vakantieparken, 1 Aparthotel, 32 Bed and Breakfasts, 2 Hostels, 2 Kastelen, 2 Landhuizen en 34 Pensions in Noord-Ierland. Je kunt 14 vakantiefoto's van Noord-Ierland bekijken op Zoover. De meest beoordeelde bestemmingen van Noord-Ierland zijn Belfast, Derry / Londonderry, Enniskillen en Newcastle. Populaire dagjes uit in Noord-Ierland zijn The Giants Causeway Coast and Antrim Glens, Belfast Shore Excursion: Giant's Causeway and City Sightseeing T en Silent Valley Mountain Park.