Bastion Zoetermeer
We hebben de beste aanbieders voor Hotel Bastion Zoetermeer voor je op een rij gezet:
- Waardering
- Hygiëne
Hotel info
- Airconditioning
- Restaurant
- Draadloos internet
- Rolstoel toegankelijk
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieFantastisch150 reviewsZeer goede service Ga naar accommodatie Ga naar accommodatie Ga naar accommodatieAlexander
Fenomenaal67 reviewsErg kindvriendelijk
- S05-08-2018
Voor 1 overnachting goed te doen
- Sandra03-03-2018
Gewoon oke
- Clowntje201708-08-2017
Restaurant-manager liegt glashard!
De jongen van de receptie en de bar deed het top! We hebben hem dan ook flink getipt! Maar dan de restaurant-manager, we hadden een klacht over de garnituur bij vier hoofdgerechten (1 bakje patat en 1 bakje sla), ze zei dat dit een bezuinigingsmaatregel was, maar vroeg ons de klacht NIET op internet te zetten omdat zij het dan op haar brood kreeg. Dus klacht ingediend via het hoofdkantoor. Diverse mails en telefoontjes later is de uitkomst: zij heeft dit NIET gezegd en ons ook nog andere garnituur aangeboden maar dat hebben wij geweigerd! Keiharde leugens dus, hiermee maakt ze vier volwassen klanten uit voor leugenaar. Schandalig. Voor ons geen Bastion meer dus.
- Bron11-05-2017
Nooit meer, resterende verblijven omgeboekt
Dit hotel is perfect voor jou als je rookt. Het hele hotel ruikt voor je naar rook, de schuifdeur in het restaurant van de rookruimte staat vrijwel altijd voor je open, wat het hele hotel van deze geur voorziet. Ook moet je die-hard zijn. Er was namelijk geen warm water en de monteur was heeel lang onderweg. Ook heel goed voor je kaakspieren. De biefstuk was taai, gestold en naar eigen inzicht helemaal doorbakken bereid. De afstandsbediening van de TV deed het ook niet, "dat is op de meeste kamers". Oh ja, en er dendert een trein onder je raam door.
Met andere woorden, oh nee, dezelfde: Dit hotel nooit weer.
- Laantje18-08-2016
- Hertog04-03-2016
Eenvoudig hotel
Eenvoudig hotel zeker voor die prijs had een deluxe kamer met 2 eenpersoonsbedden ! Dit kan toch niet meer Verder kamer erg gedateerd en ook nog naast het hotel voorbij razende treinen Dus voortaan weer naar vd valk een paar kilometer verder ietsje duurder maar veel beter en luxer en een 2 persoonsbed
Manager E-Commerce, 08-03-2016
Beste Hertog,
Bedankt voor uw review.
Wij bieden onze verontschuldigingen aan voor het feit dat wij niet hebben kunnen voldoen aan uw verwachtingen. Wij streven naar het verbeteren van onze gastbeleving en mede door uw feedback biedt dit ons een gelegenheid om dit te bewerkstelligen. Bedankt daarvoor!
Met vriendelijke groet, Team E-Commerce
- J.F.27-03-2015
simpel hotel
- John McAllister14-05-2014
Uitstekend hotel
Uitstekend hotel voor een zakelijke overnachting. Goed bereikbaar en gratis parkeren. Schone,ruime kamer met alle voorzieningen. Prima restaurant voor zowel diner als het ontbijtbuffet. Vriendelijk personeel welke nog de tijd neemt om een praatje met gasten te maken (zie je niet veel meer tegenwoordig).
- Marloes27-03-2013
Voor zakelijke overnachtingen ok
Voor cursus 4 weken overnacht. Dicht bij de snelweg dus makkelijk bereikbaar op een industrieterrein. Voor langer verblijf zou ik niet kiezen voor de standard kamers, deze zijn erg klein. Deluxe kamers zijn normale hotelkamers. Vraag indien mogelijk om een kamer aan de voorzijde ivm geluid van de trein aan de achterkant. Gratis parkeren erg prettig. Personeel is vriendelijk en behulpzaam.
Hotel Bastion Zoetermeer info
- AdresgegevensZilverstraat 6, 2718 RL
Manager E-Commerce, 05-09-2016
Beste Laantje,
Beste meneer/mevrouw,
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wat ontzettend jammer dat wij niet aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen en dat u voor uw gevoel geen goede service hebben kunnen bieden. Onze collega’s doen altijd ons best al onze gasten zo goed mogelijk te helpen, het spijt ons dat dit bij u niet is gelukt. We willen hier graag onze excuses voor aanbieden en hopen dat we u nog eens mogen verwelkomen, zodat u onze service en kwaliteit kunt ervaren zoals onze gasten van ons gewend zijn.
Met vriendelijke groet, Team E-Commerce