Lentevreugd
- Inrichting
- Hygiëne
- Waardering
Vakantiehuis info
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieFenomenaal124 reviewsZeer schoon Ga naar accommodatieStrandhuis Kijkduin
Fenomenaal11 reviewsPrachtige kamers Ga naar accommodatieHaagseStrandhuisjes
Fenomenaal19 reviewsPrachtig gelegen Ga naar accommodatieKijkduinhuis
Fenomenaal57 reviewsPrachtig gelegen
- Hans13-11-2022
Herfstvreugd
Onze eerste kennismaking met Lentevreugd was in november onder herfstige omstandigheden, veel regen en wind. Maar ook dan is Lentevreugd een erg fijne plek voor een vakantie in de (oude en jonge) natuur, met bovendien alle culturele mogelijkheden van de Randstad om de hoek. We gaan het in een ander seizoen verder ontdekken.
- Ruimte
- Inrichting
- Hygiëne
- Familie Doeser02-08-2022
Een luxe en super schoon huisje op een unieke plek
De ligging van het huisje is echt uniek te noemen. Ik kan maar 10 punten geven, maar eigenlijk is dat veel te weinig. Om op de openbare weg te komen, moet je 2 landhekken door. De dichtstbijzijnde buren zijn een kudde Schotse hooglanders. Het is er heel rustig! We hebben nog nooit zo'n schoon huisje gezien. Werkelijk nergens is stof te vinden. Aan alles is gedacht, zelfs een paar laadpunten voor de ebikes. Je komt er heerlijk tot rust. Vakantie in dit huisje is een unieke ervaring die je nooit meer vergeet!
- Inge Wertwijn16-05-2022
Prachtige plek, fijn huisje, mooie omgeving
Het huisje ligt aan de rand van een beheerd natuurgebied tussen Wassenaar en Katwijk, aan een grote weide waar schotsehooglanders en konikspaarden grazen,en er veel vogels zijn. De omgeving is prachtig om te wandelen en te fietsen, aan het strand, in de bossen en in de duinen. Wij hebben geen regen gehad, maar in de wijdere omgeving is genoeg te doen voor alle weersomstandigheden. Het huisje is schoon, heeft een prettige sfeer, en en van alle gemakken voorzien. Fijn om zelf te kunnen koken, zelfs aan een leeg kastje voor levensmiddelen is gedacht. In Wassenaar kun je (kwartiertje fietsen) heel lekker eten. In Katwijk trouwens ook.
- Tingting30-04-2022
Super
We hebben een heerlijk verblijf gehad. Het huisje is prachtig gelegen want kijkt uit op natuurgebied Lentevreugd en grenst aan de achterzijde aan het Pan van Persijn. Het ligt heel beschut waardoor je snel buiten kunt zitten op het heerlijke terras. Het huisje is brandschoon, nieuw en goed ingericht. Voor kinderen ook goed vermaak: op het gras spelen, dieren spotten (roofvogels, reeën, hazen, specht, ook de groene) en chillen op de bank. Er is van alles te doen: wandelen in het natuurgebied waar Konikspaarden en Schotse hooglanders lopen, en je heel veel verschillende vogels kunt zien, wandelen in het Pan van Persijn en duingebied. Naar het strand wandelen of met de auto naar Wassenaarse slag. Verder hebben wij ook een wandeling gemaakt door de bollenvelden bij de Zilk. En dauwtrappen bij de Ruige hoek (je struikelt er over de herten). Voor kinderen ook leuk Museum Corpus en museum Naturalis. Goede eettip in Katwijk: restaurant Peking.
- Yvette05-04-2022
Geweldig
- Rina28-03-2022
Heerlijk!
Wij waren een midweek in Lentevreugd. En het was echt lentevreugd! Zonnetje en genieten. Het huisje ligt prachtig, het uitzicht is mooi en het huisje zelf is van alle gemakken voorzien. Tel daar nog eens een fijne gastvrouw bij op en de uitkomst is super. Dank en tot een volgende keer.
Vakantiehuis Lentevreugd info
0Adresgegevens