8.5FantastischScore uit 2 reviews

La Casita

8.5FantastischScore uit 2 reviews

Prima B&B, mooie uitvalslokatie
Door Verhees op 27-07-2016

Tapasrestaurant la Casita is heerlijk. Prettige gastheer Paul en prima bediening en sfeer op het terras.

B&B en tapasrestaurant in één
Door DV op 02-04-2016

Via bon boekte ik via het mailadres op hun website een kamer. De mailwisseling verliep moeizaam (dagen wachten en weinig tot geen antwoord terug) waardoor ik niet goed wist wat ik nu kon verwachten en of het nu werkelijk gereserveerd was. Telefonisch reserveren was waarschijnlijk een betere keuze geweest.

Bij aankomst waren we wel positief. Vriendelijk ontvangen door de gastheer die ook even meeliep naar de kamer 'Barcelona'.
Nette kamer, alles wat je nodig hebt. Prima bed, kast, klein tafeltje met twee zeteltjes, waterkoker voor koffie en thee en tv. De dekbedden vond ik ietwat slordig ogen bij binnenkomst. Dit kon wel wat strakker opgemaakt worden. De (eigen) badkamer was vrij klein maar netjes. Helaas moesten we hiervoor wel de gang oversteken. Dat is niet zo makkelijk 's nachts en ook een beetje ongemakkelijk als je andere gasten tegenkomt.

Verder een goed maar eenvoudig ontbijt gehad. Dit mocht, naar mijn mening, nog iets meer uitgebreid worden met bijvoorbeeld ontbijtgranen, een lekker streekproduct... De gastheer bracht ons ook een vers spiegeleitje en verse jus d'orange. Altijd lekker!

's Avonds ook heerlijk gegeten in hun tapasrestaurant (onbeperkt genieten). Dit was echt een aanrader!

Er is ook een aparte ingang voor hotelgasten. De auto kun je voor de B&B parkeren, maar is van beperkte duur. Een 300-tal meter verderop is er een gratis parkeerplaats.

Tips:

• maar 2 grote handdoeken aanwezig, 1 per persoon. een extra kleine handdoek zou fijn zijn als je lange haren na het douchen ook even wilt inpakken terwijl je jezelf afdroogt met de grote handdoek
  • elektriciteitsdraden (waarschijnlijk voor verlichting?) staken nog uit het plafond dit heeft nog wat afwerking nodig (tv-kabel mag ook wel netter weggewerkt worden)
  • badkamer heeft wat verluchting nodig
  • handvat van de douchedeur brak vlug af (ben ik vergeten te melden bij uitchecken)