Coronavirus en jouw vakantie: bekijk de laatste ontwikkelingen.

Rotterdam Zoo - Diergaarde Blijdorp
Advertentie

Rotterdam Zoo - Diergaarde Blijdorp

4.6Matig

Score uit 359 reviews


 • 1Ginny Rijnders22-07-2019

  Nooit meer

  Erg teleurstellend. Dit was de eerste keer voor ons. Op de fotoos lijkt de dierentuin groter dan ie op ons overkomt. De dierenverblijven zijn niet allemaal erg ruim, de wandepaden zijn smal. Erg benauwend allemaal. Veel dieren alleen in de verblijven, hyena en neushoorn. Wij vragen ons af waarom er niet meer geinvesteerd wordt in de verblijven en waarom zoveel soorten dieren. Groenvoorziening slecht onderhouden. Jammer de verhalen over deze dierentuin zijn mooier dan wij hebben ervaren.

  Rapporteren

  Gereisd met partner in juli 2019

 • 7Julius29-06-2019

  Had meer verwacht

  Ik had wel wat meer verwacht van de diergaarde. Sommige delen zoals het nieuwste gedeelte vond ik wel heel mooi. Het was op sommige delen echt vergaande glorie. Zielige tapir heel veel dieren hadden weinig ruimte en het was in het africanium kon ik de krokodillen niet zien omdat de ruit groen was. Voor de rest een leuke dag gehad. Dit park heeft wel een upgrade nodig. Op sommige plekken. Artis en burgers vindt ik toch echt beter.

  Rapporteren

  Gereisd met vrienden in maart 2019

 • 1Remco Onderwater30-05-2019

  Nooit meer

  Wat een enorme slechte service in het riviera restaurant. Een koude maaltijd en geen nieuwe krijgen, gewoon afgeblaft worden door de serveerster . Maar wel vet voor moeten betalen. Nooit meer daar eten!!!!!

  Rapporteren

  Gereisd met vrienden in mei 2019

 • 3Bert de Jong18-05-2019

  Nooit meer.

  Vandaag met twee klein kinderen een bezoek gebracht aan Blijdorp. Wat een teleurstelling. Veel lege hokken, armoedige accomodaties. Ongeinteresseerd personeel. Ook de bewegwijziging in het park is een ramp en is een compleet doolhof. Wij zullen hier nooit meer komen.

  Rapporteren

  mei 2019

 • 5H leenders03-05-2019

  Teleirstellend:.20 jaar niet meer geweest en het u

  Er is veel binnen te zien dus ga op een regenachtige dag.

  Rapporteren

  mei 2019

 • 10Aronworld05-03-2019

  Iets Fantastisch wat je nooit gaat vergeten

  Leuke dierentuin die er als de echte natuur eruit ziet!

  Rapporteren

  Gereisd met vrienden in januari 2019

 • 4Brazdeikyte27-02-2019

  Nooit meer

  Na 15 jaar weer zin gehad om een dagje door te brengen in diergaarde. Het was een zware teleurstelling.. jammer genoeg is veel veranderd en niet ten goede. Het ziet er alles een beetje afgeleefd uit. Veel restaurants dicht waardoor bij de open plekken gigantische rijen. Geen personeel die een beetje in de gaten houdt of kinderen geen eten gooien naar dieren of tegen glas zitten te tikken. Ik vind wel zielig voor de dieren. Dan maar beter helemaal sluiten de boel. Dit zal de laatste keer voor mij zijn.

  Rapporteren

  Gereisd met partner in februari 2019

 • 5Paul Stolk16-02-2019

  Vergane glorie.

  Vergane glorie. Dierentuin omringd door verkeer,dat kan niet meer. Achterstallig onderhoud,begint al bij de hoofdpoort,Rivierahal is een aanfluiting,een speelparadijs vol met luidruchtige kinderen in plaats van de grandeur van vroeger. Vooral is de dierentuin een plek om kleine kinderen hun energie te spuien in plaats van te genieten van dieren.Ik ben Vriend van Blijdorp maar ik ga er niet meer heen.

  Rapporteren

  Alleen gereisd in februari 2019

 • 9Cherry13-11-2018

  Aanrader!

  Erg mooi en groot park, dieren zien er goed verzorgd uit en er is voldoende ruimte om even rustig te zitten en de kinderen te laten spelen.

  Rapporteren

  Gereisd met vrienden in april 2018

 • 8myrthvleeuwen28-09-2018

  Prachtige dieren!

  Prachtige dieren en genoeg te doen..................

  Rapporteren

  Gereisd met vrienden in mei 2018


10 van de 359 reviews gezien