Roompot ECO Grevelingenstrand

We hebben de beste aanbieders voor Roompot ECO Grevelingenstrand voor je op een rij gezet:
Roompot ECO Grevelingenstrand
Het is een zeer mooi park : prachtige ligging vlak bij het water, rust, privacy
Het was hier geweldig prachtig huisje alles er op en eraan we hebben genoten.Alleen jammer dat er niks wordt gedaan voor schaduw geen parasol of schaduw doek en zeker dat je niet in de zon moet zitten.We hebben weer geboekt voor volgend jaar hopelijk is er dan wat aan gedaan het zijn huisje van eigenaren dus mensen doet er wat aan verder geweldig Fanny
Een geweldig verblijf gehad. Geweldig leuke huisjes die heel fijn gescheiden liggen zodat je geen opgepropt gevoel hebt. Heerlijke privacy en rust. Leuk tiny house dat absoluut niet klein aan doet op een geweldige locatie. Wij komen zeker terug

Roompot ECO Grevelingenstrand
Schitterende ligging, hele aardige en behulpzame beheerders. Wel een heel groot nadeel is de geur van ontlasting rondom de huisjes. Zeker als de zon schijnt en het windstil is, is die niet te harden.
Camping-informatie
Aantal huisjes op park | minder_dan_50 |