9FenomenaalScore uit 15 reviews

Vakantiepark info

• Animatie programma
  • Sportfaciliteiten

Omschrijving

Beleef samen meer… bij Vakantiepark Molenwaard. Ervaar de pure natuur, rijke cultuur en échte Hollandse poldergastvrijheid. Het oer-Hollandse Vakantiepark Molenwaard ligt midden in het Groene Hart. Geniet tijdens een verblijf van onbeperkt toegang tot Avonturenboerderij Molenwaard en beleef urenlang...

Familie Resort Molenwaard

9FenomenaalScore uit 15 reviews

Fijne midweek gehad op een leuk park!
Door Lucie op 20-10-2023

Heerlijke midweek gehad met kinderen en kleinkinderen (4 en 7 jaar) Mike en Molly schaapskooi was enig. Schoon en van alle gemakken voorzien. De kleintjes hebben genoten van de bedstee de sjoelbak in het huisje en alle activiteiten op het park waar ze enthousiast aan mee gedaan hebben. We hadden fantastisch weer deze herfstvakantie dus de avonturenboerderij is ook meerdere malen bezocht. Fijn dat er een bus rijdt die je ernaartoe brengt vanaf het park. Iedereen is erg vriendelijk en gastvrij. We voelden ons welkom. De parade was ook een hele leuke ervaring! Enige minpuntje …..de prijzen van de horeca op het park en op de avonturenboerderij en de excursies die je kon boeken………🙈 Ik zou het park zeker aanraden voor kinderen tot ong 7 jaar….

Super leuk park!!!
Door Fam. K op 11-10-2023

Wat een super leuk park. We hadden een overnachting in de 4 persoons polderlodge. Het was allemaal heel netjes, bedden opgemaakt met leuk fien en teun dekbedovertrek,tafel was gedekt met fien en teun servies. De parade was leuk en er werd alle tijd genomen om met fien en teun op de foto te gaan. Leuke binnenspeeltuin, en restaurant was ook erg goed. We komen zeker nog eens terug.

Prachtig Park
Door Zonnebloem op 21-08-2023

Prachtig tot in detail doorgewerkt park met een mooie sfeer met alles in pastel tinten. De activiteiten waren erg leuk en vooral de ontmoetingen met Fien & Teun. De tent was luxe, vooral het sanitair. In de nacht koelde de tent erg af. Leuk meertje waar in gezwommen kon worden bij goed weer. We vonden het jammer van de glasscherven op de paden (gedeeltelijk zelf opgeruimd en melding van gemaakt). Voor een park dat op kleine kinderen is gericht hadden we iets meer speeltoestellen echt geschikt voor 2 jarigen verwacht. Leuke nieuwe binnenspeeltuin. Heerlijke vakantie gehad om nog lang op terug te kijken, we zouden onze omgeving met kinderen in de leeftijd van onze kinderen (2 en 4) aanraden om naar dit park te gaan.

Familie Resort Molenwaard

We kijken er nog lang met veel plezier op terug
Door Familie van Haaster op 20-08-2023

We verbleven met onze kinderen en kleinkinderen een midweek in Vakantiepark Molenwaard in een Luxe Hooischuur. (2 gekoppelde huizen) De schoonmaak van de huizen kan écht zorgvuldiger en de matrassen zijn zo zacht dat het lijkt alsof je in een hangmat ligt. Dat zijn de enige minpuntjes verder is het een geweldig park waar het thema tot in detail is doorgevoerd en daardoor een kindvriendelijke uitstraling heeft. De entertainment en fotomomenten met de karakters zijn ontzettend leuk voor klein en groot met als hoogtepunt de parade. Het park is schoon, gemoedelijk en is vooral geschikt voor ouders met kinderen tot 8 jaar. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. De prijzen van de excursies zijn exorbitant hoog. €14,95 pp dus de kosten voor een uitstapje met het hele gezin kunnen flink op lopen. Gelukkig heb je (na reserveren) vrij toegang tot de AvonturenBoerderij, daar hebben wij dan ook iedere dag gebruik van gemaakt.

Leuk vakantiepark voor gezinnen met jonge kinderen
Door Marc op 30-07-2023

Leuk park voor gezinnen met kinderen tot max 7-8jaar. Leuke shows met Fien en Teun. Leuke speeltoestellen. Horeca is echter schrikbarend duur en totaal niet in verhouding met de doelgroep van jonge kinderen.

Aanrader
Door Janssen op 21-07-2023

Super mooi park voor gezinnen met jonge kinderen . Veel activiteiten en het hele park is brandschoon. Minpunten: geen beveiliging op de stopcontacten en een airco (?) die de hele nacht hard bromt.

Restaurants

Winkels