We hebben de beste aanbieders voor Van Marion voor je op een rij gezet:
Van Marion
Ruime kamer, nette badkamer (fantastische douche) , heerlijk ontbijt. Vriendelijk personeel in de ochtend bij het ontbijt. (zeer goed uitgebreid ontbijt) , verder is de rest van de dag niemand aanwezig. Grote ruimte waar je gebruik van mag maken met boeken, spelletjes een koffieautomaat met heerlijke koffie en theesoorten (1,00), magnetron, poolbiljart en voetbaltafel. Zwembad en whirlpool zijn gratis te gebruiken in het nabij gelegen hotel. Wij hebben genoten met zijn drieën.
Via een bon hadden we een weekend geboekt in het Bed en Breakfast van Marion in Oostvoorne.
Het B&B is een apart gebouwtje op loopafstand van het strand, en ook op loopafstand van het hotel 'het wapen van Marion' waar je als B&B-gast ook van alle faciliteiten gebruik kunt maken. En dat is fijn, want het hotel heeft een prima zwembad en heel fijne, mooie en ook gratis sauna ruimte.
In de B&B is het een klein beetje ouderwets allemaal, maar het voldoet prima. Er is zelfs een soort van ontspanningsruimte met ook weer een snookertafel, een airhockey die jammer genoeg een beetje stuk is, een dartbord, tafelvoetbal, een zitje, allerlei borspellen, en daar is het allemaal gratis. Oud, maar gratis. Het ontbijt is ook prima, niet al te lux, maar als je dat niet erg vindt, is het prima.
Oostvoorne zelf is niet echt leuk. Ja er is een strand, maar je kijkt recht op de industrie van de maasvlakte. Gelukkig is Brielle dichtbij en echt leuk
Door mijn eigen schuld had ik verkeerde data ingevuld op mijn formulier , waardoor er geen plaats was in het Hotel het Wapen van Marion.Ik kreeg van een lieve receptioniste daarom een kamer in de B&B. Heel basic...Het gebouw ruikt muf. Is heel gehorig...de deuren slagen vanzelf toe en maken veel lawaai. Er stond gelukkig een ventilator in de kamer , dus die sloot het lawaai wat buiten. Heel veel slapers die in de haven werken, denk ik. Fijn was dat ik de kleine wellness en het zwembad, van het hotel, mocht gebruiken. Dank u daarvoor. Er zijn nu verbouwingswerken aan de gang in Hotel Wapen van Marion. Alles heeft een reden he ? (Ik wou rust en die rust kreeg ik wel in de B&B.) Gedurende de dag geen mensen daar. Voor de deur prachtige bomen! De ontbijtruimte en kamers kunnen een lik verf gebruiken. Wifi o.k. en TV vrij klein. De omgeving is heel mooi als je niet naar Rotterdam kijkt! Douchegordijn niet proper, vasttapijt was schoon , geen vlekken. Toch uitgerust naar huis. Dank je.

Van Marion
Gehorig, stinkt naar riool, tv ter grootte van een dienblad, te zachte bedden. Kortom geen aanrader!! Een vier krijgt het
Mooie rustige omgeving. Dat is dan ook het engste pluspunt. Verkeerde informatie gegeven door receptioniste, waardeloze bedden, matig ontbijt, ooit hotel geweest en nu een verwaardeloosde bed and breakfast. Kregen kamer 2 hoog in een soort van doolhof met stijle trappen en een aantal halletjes/ deuren die je door moest om er te komen. Waren met oude hond dus geen succes. Na 1 uur overleg kregen we een kamer ( waren allemaal bezet? Niet dus!) op de begane grond. We sliepen op de bodum van een boxspring met direct een top matrasje erop dus zonder tussen matras. Kei hard slapen dus. Advies; zoek even verder want bij Marion moet je niet zijn.
Wij vonden alles eigenlijk wel goed zeker het ontbijt veel keuze voor dat geld. Valt niks op aan te merken alles is ruim voldoende aanwezig en mensen die anders beweren zijn zelf niks gewend. Als wij al een minpunt moeten benoemen dan is het het dunne matras op bed waar wij overigens wel prima op hebben geslapen. Alles was keurig schoon en iedere dag schone handdoeken en de kamer werd netjes iedere dag schoongemaakt en wij zijn er vijf dagen geweest. Dames zijn erg vriendelijk maar worden soms als oud vuil behandeld zorgen goed voor ons en als je het vroeg werd ervoor gezorgd als er iets niet was wat wij eigenlijk niet hebben meegemaakt. Heel erg diervriendelijk en de badkamers zijn erg netjes en schoon, wel zouden de ingangen wat mindervalide geschikt gemaakt mogen worden. Er zijn smalle deuren en die gaan naar de verkeerde kant open en maken wat lawaai bij het dichtgaan.
Huisdieren | Beschikbaar |
Airconditioning | Niet beschikbaar |