/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02400000-02409999%2FE2403175.jpg)
Ruigenhoek 13 en Gastenverblijf Ruigenhoek 13A
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02960000-02969999%2FE2964040.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03200000-03209999%2FE3201464.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03200000-03209999%2FE3201470.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03200000-03209999%2FE3201475.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03200000-03209999%2FE3201430.jpg)
Ruigenhoek 13 en Gastenverblijf Ruigenhoek 13A
Niets is waardevoller dan tijd doorbrengen met je familie. Dat hebben we een week lang gedaan in jullie fijne huis. Omringd door luxe, ruimte, licht en een prachtige omgeving kwamen we werkelijk niets te kort. De herinneringen en foto’s gaan mee in onze koffer. We kijken met een grote glimlach terug op onze tijd in de Ruigenhoek. Marieke en Jan, bedankt!Familie Kerkhoff
De zilk ligt wel iets van Noordwijk af maar is goed aan te rijden. Het huis is voorzien van alle gemakken en heeft een gezellige en fijne uitstraling. Buiten is het mooi aangelegd en bij goed weer zou je goed in de tuin kunnen zitten, bij wat minder weer kun je gebruik maken van de buiten sauna. Wij hebben met onze gezin een heerlijk verblijf gehad.
Ben je dol op koken, dan hoef je niets extra’s mee te nemen… top ingerichtFijne plek voor zowel grootouders, kids , kleinkids en hond!
Ter gelegenheid van mijn 65e verjaardag een weekeinde doorgebracht in Vakantiehuis Ruigenhoek samen met de kinderen en kleinkinderen van 5, 2 en 6 weken en de puppyhond van 13 weken. Het was in één woord FANTASTISCH! De ligging, de grote, zonnige, groene en omheinde tuin met een geweldig uitzicht zorgden ervoor dat de kinderen vrijuit konden spelen. De mogelijkheid om golf te spelen op het terrein achter de tuin werd zeer gewaardeerd door beide zoons. De inrichting van het huis is TOP! Het ontbrak ons werkelijk aan niets. De meegenomen citronellakaarsjes van thuis konden weer terug in de tas. Zelfs die waren aanwezig. We troffen het huis super schoon aan, de bedden opgemaakt en volop handdoeken en keukendoeken aanwezig. De twee badkamers zijn prachtig ingericht. Er is voldoende ruimte in huis voor iedereen. De omgeving biedt vele mogelijkheden, Noordzee, Oostduinsemeer, leuke plaatsen en steden, bollenvelden, fietsen, wandelen enz.
Fantastisch weekend gehad in deze oase : de houtgestookte sauna met uitzicht op de prachtige tuin en bollenveld is echt uniek.
We hebben genoten van ons lange weekend in het gastenverblijf 13A. Een heerlijk huisje op top locatie, super schoon, smaakvol ingericht en van alle gemakken voorzien. Jaccuzi, buiten- (en binnen) haard, sauna.... etc etc. Jan en Marieke zijn fantastische hosts die er alles aan doen om je een fantastisch verblijf te bezorgen. Graag komen we terug!
Huisdieren | Beschikbaar |
Cafe | Niet beschikbaar |