De Gouden Spar (bungalowpark)
We hebben de beste aanbieders voor De Gouden Spar (bungalowpark) voor je op een rij gezet:
Vakantiepark Koningshof
VakantieparkDuinrust
Vakantiepark- € 294
Summio Vakantiepark Zeedijk
VakantieparkGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Vakantiepark Ridderstee Ouddorp Duin
VakantieparkRCN Toppershoedje
Vakantiepark
Adresgegevens | Duinweg 102, 2204 AW |
De Gouden Spar (bungalowpark)
Bij aankomst kregen wij een boeketje bloemen. Aardige receptioniste. Vraag naar een leuk goed restaurant, goed advies gekregen. Een ontzettend mooi huisje. Schoon boven onze verwachting zo mooi.
Heerlijk rustig verblijf in schoon Cypres XS huisje, voorzien van alle gemakken.Fijne veranda.Fietsen gehuurd, dicht bij strand en noordwijk. Echt een super verblijf!
We gingen de sleutel van het huisje ophalen en kregen gelijk een bosje bloemen mee, zoiets hadden we nog nooit meegemaakt, gewoon fantastisch. We kregen een mooi huisje met alle gemakken voorzien. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam als we iets niet konden vinden. Alle lof en zeker voor herhaling vatbaar. Helaas hadden we niet zo’n best weer maar ondanks dat toch genoten.
De Gouden Spar (bungalowpark)
is erg tegengevallen, allereerst de mijnheer/eigenaar van het vakantiepark de Gouden Spar, wat een zeer onvriendelijke onprettige man, hij kwam ruim 2 uur te laat, en heeft ons laten wachten op zondag, met allerlei smoesjes, de Wifi deed het niet, en in het huisje een irritant zoemgeluid in de nacht, het gras werd gemaaid tijdens onze paar dagen , een zeer slechte ervaring om nooit meer terug te komen. bij binnenkomst een prachtig welkomscadeau met schoonmaakspullen en toilletrol, hoe leuk is dit....borg som nog steeds niet ontvangen, het enig wat wel mooi was, is de omgeving en het weer :)
Wat een mooi bungalow park is dit! We hebben genoten van het lekkere weer en de prachtige bloemenvelden. Wij verbleven in een Cypres Xl, een 10 pers. huis, met onze familie. Opa & Oma beneden met een eigen badkamer en boven de ouders met kinderen met badkamer. Aan alles is gedacht, wij hebben geen minpunten kunnen vinden. Volgend jaar zeker weer!
Fietsen gehuurd op het park en gebruik gemaakt van de broodjesservice. Ideaal. Je kunt lopend naar het strand (± 20 minuten) en de zee heeft een goede temperatuur. Winkelen in Noordwijk aan zee en Den Haag. Goede restaurants in de buurt of patatje bij de Koele Costa met hamburger (aan zee). Ook prima. Boodschappen gedaan in Noordwijkerhout. Volgende vakantie alvast geboekt. Dit keer gaan we voor de beach bungalow.