SVR camping De Victorie
- Draadloos internet
- Speeltuin
- Rolstoel toegankelijk
- Huisdieren toegestaan
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieCampingPrachtig gelegen Ga naar accommodatie't Vogelnest
CampingAward GoudGoed sanitair Ga naar accommodatieMidicamping Van der Burgh
CampingZeer schoon Ga naar accommodatiePolderflora Camping & Chalets
CampingZeer schoon
- Jurgen & Sonja20-08-2022
CHECK THIS
Je hoeft niet ver van huis te zoeken voor rust , leuke bezienswaardigheden en top- activiteiten , zoals varen op de rivier "Giessen "' of op de "Lnge"' .> check de sloepverhuur-locaties-op maps< . en ook genieten van mooie fietsroutes door de Vijfheerenlanden-regio. Wij hebben genoten van de streekproducten en top-burgers van eigen boerderij . Hartelijk dank aan Kees @Natalie voor de deelname aan jullie passie voor het campingleven .
- sam van nieuwkoop27-05-2021
geweldige camping met de meest gastvrije eigenaren
pinksterweekend op camping de victorie gestaan tezamen met vrienden in totaal 3 caravans en een camper. alles was fantastisch, vanaf het ontvangst tot het vertrek .wat een geweldige gastvrijheid . kees en natalie jullie zijn toppers, en wat een geweldig mooie camping hebben jullie .alles prima in orde ,top . wij komen zeker terug.
- John en Wilma20-07-2020
Top camping!
Super verzorgde camping met een heel warm ontvangst! Ook onze kleinkids hebben zich hier prima vermaakt! Schoon sanitair. Prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen! Een echte aanrader en wij komen zeker hier nog eens terug!
- Eetgelegenheden
- Willy22-09-2019
Nooit meer
We hebben 1 nacht op camping de Victorie gestaan. Wat ons verbaasde was dat het basistarief voor 2019 14 euro 50 is. Echter als geen SVR lid betaal je 5 euro per nacht meer. Terwijl we op andere SVR campings maar 1 of 1.50 euro meer moesten betalen. We voelden ons echt beetgenomen. We kwamen er achter dat notabene deze camping het hoofdkantoor van de SVR is. Er werd ons ook nog geadviseerd om lid te worden want dan hadden we bij een volgend bezoek van 1 SVR camping de kosten van het lidmaatschap al terugverdiend. ????? En dat terwijl de andere SVR campings maar 1 euro meer vragen. En daar komt ook nog bij dat het kalenderjaar lidmaatschap eindigt op 12 oktober 2019. We hebben hier dan ook een .... ......gevoel aan over gehouden !
- gerda voogd baars en john voogd12-08-2018
Camping SVR camping De Victorie info