8FantastischScore uit 5 reviews

Aan de Linge

8FantastischScore uit 5 reviews

Prima, maar....
Door Ben Verhoef op 08-08-2022

Heerlijk verblijf van 3 dagen. Eten is heerlijk. Hotelkamer prima in orde. Personeel super vriendelijk en attent. Maar, meneer Kruger doe iets aan je buitenruimte qua schoonmaak, onderhoud. Simpel even de dode planten opruimen, vervangen door nieuwe. Hogedrukreiniger over het terras onder en boven. In de ochtend even het terras aanvegen en opruimen dat doet zoveel. Nogmaals, top verblijf met dit als kanttekening.

Prima locatie voor een gezellig feestje
Door Corrie en Wim - Leerdam op 24-09-2020

Ons 50-jarig huwelijksfeest stond gepland voor 9 mei maar kon helaas door de Corona maatregelen niet doorgaan. Met de hotelexploitant hebben we deze datum verzet naar 19 september en alles werkte mee op deze dag. Vooraf hebben we met de hotelexploitant goed door genomen hoe we met 55 gasten toch aan alle Corona maatregelen konden voldoen maar dit was geen enkel probleem want we kregen de beschikking over twee terrassen en de gehele beneden zaal, dus ruimte genoeg. De soep was heerlijk, het buffet prima verzorgd en voor iedereen was er genoeg keuze om de maag te vullen. Ook het ijs was met zorg samengesteld en na afloop was er koffie met een bonbon. De locatie van Hotel aan de Linge is schitterend en vanaf het terras hadden we volop zon en een mooi uitzicht op de Linge en de voorbij varende bootjes. Dit hotel is een locatie waar je graag nog een keer terug komt en aan te bevelen voor een feestje.

Viel wat tegen helaas
Door Anneke op 15-09-2018
Alleen gereisd

Mooie locatie zo aan t water. Kamer is wat saai ingericht. T is erg gehorig, de wc van de kamer naast je hoor je doorspoelen, kamerdeuren klappen hard dicht en je hoort iedereen lopen op de gang. Ontbijt is prima

Aan de Linge

Tot de volgende keer !
Door Marina van der Helm op 21-05-2018

Lekker nachtje slapen en overdags fietsen. Prima hotel ! Alles is ziet er nieuw uit en is kraakhelder. Uitzicht over de Linge was romantisch. Prima bedden en goede douche. Ontbijt was overvloedig en lekker. Na het fietsen zijn we teruggegaan om te eten op het ruime terras. Ook dat was ruim voldoende en erg lekker. Tot de volgende keer ! Groetjes Ronald en Marina

Prachtig uitzicht!
Door Aart van Ooijen op 15-04-2018

Een mooie onlangs gerenoveerd hotelletje langs de Linge. Wat een prachtig uitzicht over de rivier. 's Morgen het diffuse licht over de rivier en 's avond een schitterende zondondergang! Vriendelijke mensen die klaar staan om het je naar je zin te maken. Goede kok die er wat moois van weet te maken. Dijkkamer wat aan de kleine kant. Wel alles heel netjes en schoon. Een heerlijke uitvalsbasis om te fietsen.