Nicolette Appartementen
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieAppartementPrachtige kamers Ga naar accommodatieZeezicht
AppartementPrachtige kamers Ga naar accommodatieRoompot Nautisch Centrum Scheveningen
AppartementZeer schoon Ga naar accommodatieResidence aan de Kust
AppartementZeer schoon
Nicolette Appartementen
Alles in dit appartement klopt. Mooi ingericht en schoon. Van alle gemakken voorzien. Op een top locatie! De deur uit en je staat na 50 meter op het strand! Tevens is er een afgesloten ruimte voor je fiets!
Een prachtig appartement, heel schoon, fantastische ligging, vriendelijke mensen.
Prachtig appartement en locatie! Appartement is geweldig, er is aan alles gedacht. Netjes, schoon en ruim. We zijn graag in Katwijk. Tot de volgende keer
Nicolette Appartementen
Ideale plek voor een bezoek aan Katwijk en omgeving. Complete studio, schoon, prima parkeerplekken dichtbij, genoeg restaurants, nieuwe inrichting en een gastvrije ontvangst.
mooi ruim appartement, vriendelijk ontvangst, nette keuken, nette badkamer. prima ligging (vlakbij strand/boulevard, vlakbij winkels). enige nadeel: steile trappen om bij de kamers te komen.
Katwijk zelf is heerlijk. rustig, gezellig, schoon.
Tijdens onze haastige aankomst, toch goed ontvangen en alles werd netjes uitgelegd. Fijn is dat je tegen een kleine vergoeding een oas kunt krijgen voor de parkeergarage vlak bij het appartement. Locatie is perfect en makkelijk te bereiken. Het appartement zelf was erg netjes en schoon. Tijdens het verblijf hebben we het ontbijt erbij geboekt. We waren erg verrast door hoe het ontbijt werd geleverd. Sochtends wordt er, op een tijd naar keuze, een mand met ontbijt spullen rondgebracht. Lekkere broodjes, beleg, fruit, koffie, thee en een eitje zaten er allemaal in. Echt top! Zeker voor herhaling vatbaar, mochten we in de buurt willen verblijven.
Nicolette Appartementen info
- CafeNiet beschikbaar