Kusthuisjes

Kusthuisjes
Het huisje was prima! De bedden lagen heerlijk! De fluitketel had moeite met fluiten. Het uitzicht op het strand was zeer rustgevend. Behalve de 2 middagen dat het strandpaviljoen Zoomers door teambuilding activiteiten was afgehuurd. Dat mensen aan teambuilding doen is goed maar ze gebruikten het hele strand voor hun spelletjes voor zo’n man of tachtig. En wij roken niet dus in de huisjes niet roken was goed. Maar vapers stonden dichtbij en vapten dat het voor hun een lust was. Verder keken we met plezier naar de diverse paardrijders en de zwemmers die helemaal de kou niet konden voelen. We hebben genoten
Voor de huisjes stonden rijen “opslag” huisjes/ bankjes. Dit deed afbruik aan het uitzicht op het stand. Het eten kan ik niet beoordelen want daar moet je zelf voor zorgen. Er is wel een bezorg service.
Een Fantastisch verblijf aan het strand van Katwijk direct aan zee, waarbij al het personeel van Het Strand als ook Zomers hun uiterste best doen het je zo aangenaam mogelijk te maken. Bovendien een feestje om bij Het Strand uit eten te gaan . Wij komen nu al voor de tiende keer met ongelooflijk veel plezier terug, en kunnen het iedereen aanbevelen.
- Vakantiehuis
Ouddorp Vakantiehuisjes (Mispel, Moerbei, Kroasje)
VakantiehuisRuigenhoek 13 en Gastenverblijf Ruigenhoek 13A
VakantiehuisLentevreugd
VakantiehuisToekomst 10
VakantiehuisSurf en Beach Strandhuisjes
VakantiehuisStrandhuis Kijkduin
VakantiehuisNoordzeepark Ouddorp aan Zee (Zuiderdiep 3)
Vakantiehuis
Huisdieren | Niet beschikbaar |