Laagste prijsgarantie

We hebben de beste aanbieders voor Bed & Breakfast Katwijk voor je op een rij gezet:

9.9FenomenaalScore uit 32 reviews

• Draadloos internet
  • Rolstoel toegankelijk
  • Huisdieren toegestaan
Meer bed & breakfast info

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

32 Reviews over Katwijk

• 10JOHANNA WELBOREN07-06-2021

wat een gezelligheid

wat een heerlijk en gezellig ontvangst en dit al om 13.40 terwijl wij al mochten intjekken om 1200 uur. wat is dit al een pluspunt. op de fiets kwamen we hier aan en onze fietsen waren hier in alle toevertrouwen kunnen staan. de kamer was zo kneuterig gezellig en knus met een balkon waar we zo blij mee waren omdat het 28 graden was. wat een gezelligheid. alles was top en niets had een negatief woord. heerlijk schoon en zo gezellig. tja en dan het ontbijt de volgende morgen. nou waren wij fietsende gasten en die hebben altijd honger als ze terug naar huis gaan. het ontbijt was al toppie en de drie broodjes met fruit die we mee namen voor onderweg dat was ook nog nagenieten van onze trip bij van beelen. het was voor ons de eerste keer maar wat vonden wij het gezellig en zeker voor herhaling vatbaar. Dit liefdevolle oord is zeker een aanrader ook omdat het centrum hier midden ligt en het strand ook. dikke duim voor alle lieve mensen

• 10Har Braam20-10-2019

Fantastisch

Fantastische b&b. Wij hadden een grote kamer met grote badkamer. Genoeg ruimte om ff je spullen netjes op te ruimen . En zooo schoon overal. Lekkere bedden en een koelkastje. Ideaal. Hele aardige eigenaresse. Het ( buffet) ontbijt is super. Veel keus. Alles op loopafstand van zee, centrum en parkeergarage. Wij hebben geen minpunt kunnen ontdekken. Echte aanrader.

• 10Polders06-11-2017

Gemoedelijk en schoon!

Aardige eigenaren. Schone kamers & douche. Een uitgebreid ontbijt. Kortom super!

• 10Joke Termaat19-02-2017

Goed hotel.

Vriendelijk personeel en wij hadden een prachtig gerenoveerde kamer met kitchennette.

• 9slits17-09-2016

erg goed mooi gelegen

erg mooi gelegen knus plekje. We lagen in de zolderkamer . Klinkt niet zo geweldig maar is gewoon erg goed. Met eigen douche en wc naast de kamer die alleen wij mochten gebruiken. ontbijt was ook goed.

vlak bij zee en parkeer garage onder de duinen. Ook stuk minder duur dan het nabij gelegen scheveningen.

• 9Prijs/kwaliteit
    • 9Kamers
  • 10tonenjeanette06-09-2016

geweldig B&B,perfect gelegen

Helemaal niets op aan te merken,geweldige kamer,goede bedden,mooie bad en toiletruimte

• 10bert en annette biesheuvel09-05-2016

perfecte locatie.

Mooie ligging. Vlakbij centrum en strand. Alles tot in de puntjes verzorgd. Komen zeker een keer terug. Een aanrader! bert en annette uit werkendam

• 9fam.degeling.01-01-2016

geweldig.

Wij voelden ons gelijk thuis in deze Bed and Breakfast Mooie superschone kamer en prachtig gelegen. Prima ontbijt,en super aardige beheerders. Komen zeker nog een keer terug.

• 8Ligging
    • 8Prijs/kwaliteit
  • 9Fam Viellevoye14-07-2015

fantastische plek

Vriendelijke eigenaars. Mooie kamer met douche/toilet. mogelijkheid voor thee of koffie te maken. ontbijt is ruim voldoende met warme broodjes. accommodatie ligt vlakbij het strand en winkelstraatjes. Parkeren vlakbij in de nieuwe ondergrondse parkeergarage. Accommodatie is een echte aanrader.

• 9Ligging
    • 9Service
    • 9Prijs/kwaliteit
    • 9Kamers
  • 10van Schie15-06-2015

fantastische pleik

Bed en Breakfast Katwijk is haar geld zeker waard. Schone ruime kamer en een zeer gastvrij echtpaar. Zeer flexibel

Bed & Breakfast Katwijk info

Het complex