Van der Valk Dordrecht
We hebben de beste aanbieders voor Van der Valk Dordrecht voor je op een rij gezet:
Over Van der Valk Dordrecht
Ontdek het charmante Van der Valk Dordrecht, waar ontspanning en comfort samenkomen. Met zijn verleidelijke overdekte zwembad en de mogelijkheid tot zonnebaden op het comfortabele terras, biedt dit hotel de perfecte uitvalsbasis voor zowel avonturiers als rustzoekers. Hier vind je de ideale mix van vermaak en ontspanning, allemaal onder één dak.
Badhotel Rockanje aan Zee
HotelNH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst
HotelDe Baak Seaside
Hotel
De ligging
Van der Valk Dordrecht bevindt zich in het historische hart van Dordrecht, met gemakkelijke toegang tot de pracht en praal van de stad. De omgeving nodigt uit tot verkennen, of het nu gaat om een wandeling langs de oude haven of een bezoek aan nabijgelegen musea en boetiekjes. Voor wie verder wil kijken, is Rotterdam met zijn bruisende stadsleven en de luchthaven Rotterdam (RTM) snel te bereiken, wat reizen een fluitje van een cent maakt.
Van der Valk Dordrecht blinkt uit met zijn uitgebreide faciliteiten, ontworpen om aan elke behoefte te voldoen. Het hotel beschikt over 146 kamers, een lift, en een gastvrije receptie. Voor ontspanning is er een overdekt zwembad met een aangename watertemperatuur, omgeven door comfortabele ligstoelen op het terras. Vakantiegangers kunnen ook genieten van activiteiten zoals fietsen/mountainbiken, of ontspannen in de fitnessstudio, spa, en sauna. Daarnaast zijn er voorzieningen voor rolstoelgebruikers, een conferentieruimte voor zakelijke bijeenkomsten, en gratis parkeergelegenheid voor degenen die met de auto komen.
In Van der Valk Dordrecht kunnen vakantiegangers hun culinaire hart ophalen in het restaurant, koffiehuis, en de bar. Hier worden dagelijks heerlijke maaltijden en verfrissende drankjes geserveerd, van een uitgebreid ontbijt tot een smaakvolle middagmaaltijd. Het is de perfecte plek om te ontspannen na een dag vol avonturen, met vrienden te socializen of gewoonweg te genieten van een kopje koffie.
Houd er rekening mee dat Van der Valk Dordrecht mogelijk niet volledig toegankelijk is voor personen met een mobiliteitsbeperking, hoewel er wel specifieke voorzieningen beschikbaar zijn. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Room service
Liften
Minibar
Adresgegevens | Laan van Europa 1600, 3317 DB |
Van der Valk Dordrecht
Slechte ervaring 30 mei `s avonds in het restaurant. Ober,oudere man met Brabants accent,gaf ons het gevoel niet gewenst te zijn. Onbeschoft, ongemanierd en niet vriendelijk. We moesten regelmatig vragen waar onze drankjes bleven. Overige jonge obers welke aan het werken waren in de bediening waren niet gemotiveerd. Erg rommelig. Bij het vragen naar brood bij onze voorgerechten( a la carte) werd onze wens niet vervuld door de ober. Wij hadden een hotelarragement met a la carte diner geboekt. Mijn voor en hoofdgerecht waren niet naar wens, vreselijk pikant gekruid, hetgeen ik gemeld heb bij de oudere ober. Hier werd niets mee gedaan. Hij moest er zelfs om lachen.. Ik heb 2 dagen ernstige darmklachten overgehouden na het eten van deze gerechten! Ik/wij hebben deze klacht gemeld bij zowel de receptie als de restaurant verantwoordelijke. Helaas is er niets gedaan met mijn/onze klacht. Erg jammer, wij komen hier niet meer terug!
Weinig aandacht van bediening. Je moet overal om vragen. Eten niet tegelijk geserveerd. Niet lekker veel te zout. Manager kan niet tegen kritiek wanneer je haar hier op aanspreekt
Zeer goed. Prachtige schone kamer. Heerlijk ontbijt, fijn diner.
Hotel mooi aangekleed in kerstsfeer.
Van der Valk Dordrecht
Nooit meer. Meerdere voorvallen plaatsgevonden, welke alleen met hygiëne en kamer te maken hadden. In deze Corona tijd, zou hygiëne boven aan het prioriteitenlijstje moeten staan. Vieze onderbroek in de kast gevonden, een paar dagen later de kamer niet gepoetst., geen schone handdoeken enz. Dit werd afgedaan met excuses, want excuses waren voldoende omdat dit geen grove nalatigheden waren. Uhhh? In deze Corona tijd???In het restaurant werden de regels goed nageleefd en met het eten was niks mis mee. De medewerkers van de receptie waren vriendelijk en correct .Fietsverhuur was goed geregeld.
Terras op het zuiden en maar 4 parasol, moet je maar binnen gaan zitten zeggen ze!! Van te voren gevraagd naar plank met glutenvrije lekkere dingen bij een borrel,was geen probleem zeiden ze, krijg je frituurmandje met mini frikandel en kipnuggets en dat was het. Viel echt tegen.
Dordrecht oud centrum is leuk voor nachtje weg. Gezinskamer bij vd valk is supermooi en groot. Voor de kinderen fantastisch dat er een zwembad is. Fijn terras bij mooi weer, lekker gegeten. Eigenlijk precies zoals wij van van der valk gewend zijn. Ook met rondom de corona maatregelen alles goed georganiseerd.