6.4VoldoendeScore uit 72 reviews

Postillion Dordrecht

6.4VoldoendeScore uit 72 reviews

Drankjes
Door Velde op 18-07-2024

Redelijk hotel .schofterige prijzen voor bier.€ 10.75 voor 2 biertjes schandalig !!!

Rustig , vriendelijk hotel
Door A.h.m. van de Langemheen-zwart op 06-08-2023

We hebben genoten van de rust, vriendelijk personeel en fijne hotelkamer.

Bizarre situatie
Door Jasper de Leeuw op 18-10-2022
Alleen gereisd

Smerig hotel, vieze kleine kamers met schimmel waar alles kapot is en onwijs arrogante medewerkers bij de receptie die te druk zijn met roddelen. Bediening zwaar onderbezet en eten niet te vreten. Management nergens te bekennen, denk dat het ze niet boeit. Waren te druk zeiden ze.

Postillion Dordrecht

Ging teveel fout en slecht opgelost
Door Janssen op 05-07-2021

Onze ervaring met dit hotel is niet erg positief. Weet niet goed waar te beginnen. De bedden zijn zacht, zo zacht dat je werkelijk in een kuil ligt, hierover geklaagd maar er werd gezegd dat alle matrassen hetzelfde zijn dus niets aan te doen. Het avondeten zou eerst buiten zijn maar door de slechte weersomstandigheden verzet naar onze hotelkamer (corona) hiervoor uiteraard begrip, tafel en stoelen waren ook prima, zag zelfs gezellig eruit. Het eten zou 18.45 uur komen. Wij zaten er helemaal klaar voor en hoopvol te wachten maar om 19 uur was er nog steeds niets. Naar beneden (2 verdiepingen) sorry, sorry we zijn jullie vergeten het zou gelijk gemaakt worden. 19.30 uur weer naar beneden, ze waren nog bezig, zou bijna klaar zijn... uiteindelijk 19.50 uur kregen we ons eten. Willen we aan de soep beginnen, wat ontbreekt!! Een lepel, soep die al aan de koude kant was maar uitgedronken uit de beker want lepel halen, 2 verdiepingen weer naar

Eens maar nooit meer
Door Frits Grosz op 12-09-2019

Dat je hier prima kunt overnachten maar niet moet eten

gaan we zeker nog eens heen
Door Marchel Lam op 15-08-2019

prima service aan de balie , schone kamer met goed werkende airco . het ontbijt is goed en de keuze is ruim.Avond eten is ook goed. de ligging van het hotel is goed voor uitstapjes naar De biesbosch en centrum van dordrecht