Laagste prijsgarantie

• 9.8Waardering

Vakantiehuis info

• Draadloos internet
Meer vakantiehuis info

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

19 Reviews over HaagseStrandhuisjes

• 9Marja07-06-2021

Relaxen

Een midweek geboekt, heerlijke dagen gehad. Het weer kon niet beter, warm en zonnig. Het huisje was gezellig ingericht en schoon, maar de meeste tijd waren we op pad, wandelen, terras, uit eten. Je had de rust rond het huisje, maar ook genoeg terrasjes in de buurt. Lokatie is geweldig!

• 8Hoeveelheid ruimte
  • 9Ingrid Kempenaar20-04-2021

fantastisch

suuper uitzicht, genoten van zonsondergang kitesurfers, paarden en honden. maar iedereen had alle ruimte en meer nog dus niks druk en wel mooi. schoon strand. prachtig ff helemaal op strand alles achterlaten en zeelucht inademen.

• 8Ruimte
  • 10Familie van Maren25-05-2020

Prachtige plek

Prachtige lokatie. Het was ontzettend goed geregeld. Fijne vroege check-in, schoon huisje van alles voorzien en beheerder Jeroen was makkelijk bereikbaar en behulpzaam

• 10Hygiëne
  • 9Marjan Regelink17-11-2019

Volgend jaar weer!

Lekker weekendje weg in onze eigen “achtertuin” Kijkduin (we wonen gewoon in Den Haag). Absoluut een aanrader!!! Huisje is zeer goed verzorgd, zeer goede kwaliteit, overal is over nagedacht. Waren er het laatste weekend van oktober met ons gezin. Vliegeren, in het zand spelen, een duik in zee nemen (en gebruik maken van het zwembad van het nabijgelegen vakantiepark) en gewoon optimaal genieten van de zee! Wat ons betreft voor herhaling vatbaar!

• 9Kindvriendelijk
  • 10Fam Vincenten24-10-2019

Verrassend mooi en leuk voor het hele gezin

Ibiza in Nederland! Twee heerlijke vakantieweken genoten. Met twee kleine kinderen wilden we dit jaar dichtbij op vakantie. Omdat je al op het strand bent, hoef je nergens naartoe met de kids. Die vermaakten zich uitstekend en wij konden ook echt vakantie vieren en ontspannen. Tussendoor zijn we nog naar pretparken Drievliet en Duinrell gegaan, met de auto ben je er zo. Een alles-in-een vakantie voor ons als ‘jong gezin. Het huisje was compleet ingericht, ruime eettafel (knutselen!), iedere dag werd het vuilnis opgehaald door de aardige beheerder. Voor het vervoer van de bagage is een bolderkar aanwezig. Opletpunt is de te steile opgang vanaf de parkeerplaats naar het duin. Verder erg genoten. De kinderen hebben het er nog steeds over. We komen zeker terug, misschien in het voorjaar.

• 8Een blije bezoeker23-03-2019

Heerlijk weekend, lekker uitgewaaid.

Lekker kunnen genieten van het strand en de zee. Het huisje was keurig en gezellig ingericht. De huisjes zijn natuurlijk niet groot, maar heel praktisch en netjes ingericht, heel gezellig. En de huisjes zijn gelukkig heel windbestendig en voorzien van verwarming. De beheerder is erg hulpvaardig en snel bereikbaar bij vragen. Het boulevard en winkelgedeelte wordt helemaal verbouwd, maar de luxe bakker is wel open. En je kunt daar makkelijk met de bus den haag in. Tip gebruik de HTM app voor kaartjes.

• 8Hoeveelheid ruimte
    • 8Hygiëne
  • 10Gerjanne09-05-2018

Uniek & heerlijk genoten

Luxe inrichting, schoon, toplokatie - met je voeten bijna in de zee. Volgend jaar gaan we zeker weer, echt helemaal top

• 10Hygiëne
  • 9Jan23-10-2017

Geweldige ervaring op het strand slapen

Geweldig om op het strand te slapen Huisje is compleet en er ontbreekt niets Huisje is erg leuk ingericht Badkamer ziet er netjes uit Prachtig uitzicht. Dicht bij boulevard Gratis parkeren Genieten van rust en natuur

• 9Kindvriendelijk
  • 9Celine29-06-2017

Erg fijn huisje en een super plek

Comfortabel en compleet huisje. Fantastisch uitzicht en heel centraal gelegen nabij allerlei strandtenten. Toch heel rustig. Aardige en behulpzame beheerder/eigenaar. Mede dankzij het mooie weer een geweldige week gehad.

• 10Prijs/kwaliteit
    • 8Hygiëne
  • 6Renate31-08-2016

Slecht bereikbaar met koffers

De mooiste ligging die je kunt bedenken,maar oh oh als je je koffers er naartoe moet slepen.Dit is een hel! met koffers de trap op en de duinen in.Mijn moeder moest tig x stoppen want voor oudere mensen is dit geen doen.Het huisje is erg leuk ingericht en de beheerder is super vriendelijk.Het huisje is wel klein en heeft weinig ruimte om je spullen weg te pakken.Maar zolang t mooi weer is is het op t strand natuurlijk super.De matrassen liggen fantastisch.De buitenstoelen zijn voor 55 plussers niet top.Je komt er nl erg moeilijk uit.Het buitenterras is relatief erg klein.We hebben er een fijne vakantie gehad!

• 5Prijs/kwaliteit
    • 7Inrichting